fbpx

MAKEUP GEEK | FOILED EYESHADOWS

Posted in New in (shopping)

Makeup Geek Foiled Eyeshadow Anmeldelse Swatch Houdini In The Spotlight Starry Eyed Danmark

Her kommer et lille beauty haul fra BeautyBay, hvor jeg har købt disse tre Makeup Geek Foiled Eyeshadows. Lige siden BeautyBay begyndte at sælge Makeup Geek, har jeg haft mine øjne på deres foiled eyeshadows, da jeg har hørt enormt mange gode ting om dem – men de var bare så besværlige at bestille fra USA, fordi de var så dyre at få fragtet. Men nu hvor det endelig var en mulighed at bestille dem fra en engelsk hjemmeside, blev jeg jo nød til at bestille et par stykker hjem. Og så ventede jeg ellers… For leveringen fra BeautyBay er på ingen måde hurtig, hvis du  bestiller den gratis levering (som jeg jo gør, når muligheden er der) kan det tage alt fra en uge og op til en måned. For mig gik der 12 hverdage – så det var ikke helt urimeligt.

Makeup Geek Foiled Eyeshadow Anmeldelse Swatch Houdini In The Spotlight Starry Eyed Danmark Makeup Geek Foiled Eyeshadow Anmeldelse Swatch Houdini In The Spotlight Starry Eyed Danmark

De tre farver, jeg endte med at bestille i første omgang, er Starry EyedHoudini og In The Spotlight. Jeg tænkte, at de første farver jeg måtte prøve skulle være nogle hverdagsfarver, som jeg ved, at jeg får brugt. Men så var det jeg gik ind på YouTube og så videoer, hvor både Jaclyn Hill og Desi Perkins brugte Houdini og jeg vidste bare, at den øjenskygge må jeg eje. Så den røg med ned i kurven.

Konsistensen på disse øjenskygger imponerede mig med det samme jeg rørte dem. De er super bløde og cremede, hvor mange “glitrende” øjenskygger ofte har den her mere grynede konsistens, som er svær at arbejde med. Mine swatches nedenunder er lavet med min finger uden primer eller lignende – og de var bløde som smør. Virkelig en skøn oplevelse, for det er lige den slags metalliske øjenskygger jeg har ledt efter.

Starry Eyed er en virkelig lys farve, som er en slags champagne-lyserød farve med en kold undertone. Den bliver fantastisk på min hud, fordi jeg er så lys. Jeg tænker, at den skal lægges over hele mit øjenlåg med lidt mørkere farver i globelinjen.
Houdini er den her fantastiske blågrønne øjenskygge, som på mit billede ser ret kedelig ud – men når man ser den i virkeligheden har den nærmest en duochrome effekt, hvor den skifter farve i lyset. Det er en ret mørk farve, men jeg forestiller mig at bruge den i et helt mørkt smokey eye over øjenlåget.
In The Spotlight ligner utroligt meget Starry Eyed, denne er bare mere koral og har en varmere undertone. Jeg vil bruge den på samme måde som Starry Eyed over hele øjenlåget. Så selvom de er ret ens, er de jo altid forskellige for en makeup elsker.

Makeup Geek Foiled Eyeshadow Anmeldelse Swatch Houdini In The Spotlight Starry Eyed DanmarkSelvom jeg kun lige har modtaget disse i lørdags, er jeg allerede blevet så forelsket, at jeg har bestilt to mere hos BeautyBay – desuden er tiden til at købe dem gode nu, da den engelske pund er forholdsvis lav.  De kan købes her for ca. 76 kr. stykket – og køber du for over 144 kr., er fragten gratis. Så god shoppelyst, alle sammen!

FØLG MED PÅ BLOGLOVIN’ OG FACEBOOK

Indlægget indeholder affiliate links.

23. februar 2016
/
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Katrine Mørk

  Make-up geek er et mærke jeg længe gerne vil prøve, og nu har jeg da fået endnu mere lyst til det! Tror jeg er nød til at klikke et par af de her øjenskygger og måske en contour hjem!

  Virkelig lækker blog du har forresten – du har fået en ny følger! 🙂

  23. februar 2016 at 14:54
  • Reply JohanneKristensen

   Jeg vil helt klart anbefale dig at prøve dem – jeg har også en del af deres almindelige øjenskygger og de er altså fantastiske!
   Og deres contour farver ser virkelig også gode ud (derfor har jeg selvfølgelig to på vej til mig fra BeautyBay allerede ?)

   Og tusind tak for rosen! Er altid glad for at andre kan lide det, som jeg selv bruger så meget tid på – så velkommen til 🙂

   24. februar 2016 at 09:12

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.