fbpx

MAKEUP GEEK QUAD | 5 idéer til 4 øjenskygger

Posted in Guide

Quad Makeup Geek Danmark Ideer Øjenskygger

Jeg fik denne idé efter noget tids bloglæsning – der er nemlig rigtig mange Makeup Geek øjenskygger på markedet og derfor mindst lige så mange måder at sammensætte dem på. Men hvad gør man, hvis man kun må bruge fire af gangen? Hvis man gerne vil starte sin samling op? Eller man bare ikke kan gennemskue hvilke farver der passer sammen hvordan?
Jeg har her samlet 5 idéer til Makeup Geek quads – altså 4 øjenskygger, som spiller sammen i farverne. Alle øjenskygger i dette indlæg kan købes lige her: www.beautybay.com – læs med og bliv inspireret.

Quad Makeup Geek Danmark Ideer Øjenskygger Quad Makeup Geek Danmark Ideer Øjenskygger

Makeup Geek Quad Idé #1

Den første quad idé består af lyserøde, varme øjenskygger. Der er tre matte – Sorbet, Cupcake og Bitten samt en med shimmer, Mai Tai. Dette er de perfekte fire farver, hvis man gerne vil have noget som er lyst og feminint. Desuden kan man med tre matte farver selv bestemme hvor mørkt man ønsker makeuplooket. Sorbet er desuden en fantastisk farve til globelinjen for os lyse piger.
De tre matte er fra den almindelige kollektion, som findes lige her til 48 kr. stykket og Mai Tai er fra Duochrome kollektionen, som findes lige her og også koster 48 kr.

Quad Makeup Geek Danmark Ideer Øjenskygger Quad Makeup Geek Danmark Ideer Øjenskygger

Makeup Geek Quad Idé #2

Dette er det perfekte “standard” kit – og sikkert øjenskygger, mange af jer allerede har I jeres samling. Det er de perfekte varme brune farver, som klæder næsten alle. Her er igen tale om tre matte farver og så en foiled eyeshadow, som er perfekt på øjenlåget. Alle disse øjenskygger kan bruges alene eller sammen.
De tre matte er igen fra den almindelige kollektion, som findes lige her til 48 kr. stykket og In The Spotlight er en foiled øjenskygge, som findes lige her til 73,50 kr.

Quad Makeup Geek Danmark Ideer Øjenskygger Quad Makeup Geek Danmark Ideer Øjenskygger

Makeup Geek Quad Idé #3

Denne quad ligner måske lidt den ovenover – den her har bare endnu varmere, orange farver. Dette er den perfekte idé til jer, som ikke kan få varme, brunlige farver nok. Det er også den farver man ser i rigtig mange øjenskyggepaletter i øjeblikket – bl.a. i Morphe 35O (læs en anmeldelse af den lige her!). Her er igen tale om tre matte og en shimmer øjenskygge. Jeg elsker matte farver – men man har som regel brug for et eller andet med glitter, når man lægger øjenskygge.
Alle fire øjenskygger er en del af den almindelige kollektion, som findes lige her til 48 kr. stykket.

Quad Makeup Geek Danmark Ideer Øjenskygger Quad Makeup Geek Danmark Ideer Øjenskygger

Makeup Geek Quad Idé #4

Hvis jeg ikke er vilde med orange, brune farver – er jeg vilde med lyserøde. Lyserøde øjenskygger kan godt virke lidt intimiderende, men de er virkelig smukke til rigtig mange forskellige hudtoner. Den her quad idé er dog ikke til dem, som er bange for farver. Alle fire af disse farver er matte og kan fungerer hver for sig eller sammen.
De findes i deres almindelige kollektion lige her og koster 48 kr. stykket

Makeup Geek Quad Danmark Ideer ØjenskyggerMakeup Geek Quad Danmark Ideer Øjenskygger

Makeup Geek Quad Idé #5

Den sidste samling af fire øjenskygger er denne blanding af lilla og glitter. Og hvad er bedre end det? Disse fire øjenskygger er nok svære kun at arbejde med – men jeg synes de er perfekte suppleringsfarver til rigtig mange looks. Alle fire af disse øjenskygger er smukke over øjenlåget.
Mercury og Prom Night er en del af den almindelige kollektion, som findes her til 48 kr. stykket. Phantom er en duochrome øjenskygge, som findes her til 48 kr. og Whimsical er en foiled øjenskygge, som findes her til 73,50 kr.

Quad Makeup Geek Danmark Ideer Øjenskygger

Så kom vi igennem de fem forskellige idéer til Makeup Geek Quads – jeg håber det har været med til at inspirere jer lidt. Der er simpelthen så mange smukke farver fra Makeup Geek og der er igen kommet nye efterårsfarver. Så leder man efter øjenskygger, som man ved performer godt, men ikke er for dyre, skal man helt sikkert gå efter Makeup Geek. God søndag!

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Indlægget indeholder affiliate links

16. oktober 2016
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.