fbpx

MAKEUP HAUL | Chanel og MAC

Posted in New in (shopping)
Makeup Haul

Makeup fra Chanel og MAC

Mine tre nyeste køb kommer fra Chanel og MAC. Det har alle tre ting været nogle, jeg har kigget på meeeeeget længe. Så da jeg var forbi Magasin forleden dag (og de endelig havde tingene på lager!) blev jeg nød til at investere i disse goodies.

Chanel Tan De Soleil

Soleil Tan De Chanel

Chanel – Soleil Tan De Chanel er en fantastisk creme bronzer. Chanel beskriver den selv som en cream-gel bronzer, som giver huden et sun-kissed look. Den har helt bestemt en speciel konsistens, som faktisk er super nem at arbejde med. Farven er perfekt, da den ikke er for mørk. Det bliver derfor en meget naturlig bronzer. Jeg bruger den som en contour farve med en syntetisk børste under kindbenene og i de yderste sider af panden.
Prisen er selvfølgelig lidt høj, da det er et Chanel produkt. Til gengæld får man faktisk en hel del produkt – hele 100 g. Jeg har en anden creme bronzer fra MAC, som kun er 40 g, hvilket er en ganske normal størrelse.

Den koster 320 kr. og jeg har købt min i Magasin. Dog tænker jeg også den kan købes i Matas, hvor de forhandler Chanel.

MAC Face and Body Foundation

MAC – Face and Body Foundation

MAC Face and Body Foundation har jeg ønsket mig i uendelige tider (sådan føles det i hvert fald). Den har været udsolgt i MACs egne butikker og på deres hjemmeside, hver gang jeg har prøvet at købe den. Heldigvis havde de den ved et tilfælde i 120 ml størrelsen i farven C1. C1 er faktisk den lyseste farve, de har – og ja, den er ret lys, men jeg er også ret vinterbleg.
Desuden er denne foundation rigtig let, så at den er en smule for lys eller en smule for mørk gør heldigvis ikke så meget, fordi den er så let.
Når jeg bruger den, vælger jeg at putte den på i to lag. Det er stadig en let dækevne og giver huden en flot glød.

Den koster 295 kr. i 120ml og kan også fås i en 50ml størrelse til 225 kr. Den kan købes på MACCOSMETICS.DK eller steder, hvor de forhandler MAC.

mac_lightscapade_highlighter

MAC Mineralize Skinfinish Lightscapade

MAC Mineralize Skinfinish i Lightscapade er den smukkeste highlighter med en kølig og lys undertone. Derfor passer den nok også bedst til forholdsvis lys hud.
Denne her er fra en kollektion der hedder Lightness of Being, men det er kun designet, som er limited edition. Farven kan man altid købe.
Selvom den har kølige undertoner, som man kan se på billedet, er der stadig en del forskellige nuancer i, som giver mere dybde i farven. På billedet virker den faktisk ret gylden, men når man swatcher den, skinner frostfarven klarest igennem.
Selvom prisen er lidt høj, får man virkelig meget produkt. Faktisk tror jeg ikke, at man nogensinde kan få den brugt op.
Mineralize Skinfinish fra MAC har generelt nogle super flotte farver, og hvis man er på jagt efter en highlighter kan jeg også anbefale Soft and Gentle, som er en smule mere gylden.

Den koster 240 kr. og kan igen købes på MACCOSMETICS.DK eller steder, hvor de forhandler MAC.

Mac Mineralize Skinfinish Lightscapade

 

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.