fbpx

MAKEUPGEEK øjenskygger fra Beautybay.com

Posted in New in (shopping)

MakeupGeek Makeup Geek Shadows Danmark BeautybayEt indlæg som ofte er set her på bloggen, er indlæg om nye øjenskygger fra MakeupGeek. Jeg er ude af stand til at stoppe mig selv og der er bare altid lige lidt ekstra farver, jeg ønsker mig. Min plan var egentlig at stoppe efter jeg havde fyldt min Z-palette, som I kan læse mere om lige her. Men jeg kunne ikke nøjes, så nu er mit mål at fylde endnu en. Og her starter jeg med disse fire farver.

MakeupGeek Makeup Geek Shadows Danmark Beautybay

MakeupGeek hos beautybay.com

Beautybay.com har efterhånden fået et ret stort udvalg af disse øjenskygger og oftest er de fleste på lager. Dette gør det selvfølgelig ikke nemmere for mig, når jeg nu ikke kan stoppe med at købe dem.
Lige nu er jeg meget fascineret af orange og lyserøde farver, som I nok også kan se på billedet. Jeg synes de farver passer så godt til blå øjne og så er jeg bare helt tosset med varme farver.

Øjenskyggerne har jeg fundet lige her til ca. 45 kr. og gratis fragt for over 131 kr. Disse øjenskygger er klart mine favoritter og har skubbet mine MAC øjenskygger langt i baggrunden. Til under halvdelen af hvad en MAC øjenskygge koster, vil jeg sige at disse er en perfekt erstatning.

Sorbet regner jeg med skal være den farve, jeg kan bruge i globelinjen, når jeg skal blende farver ud.
Simply Marlena er mere neon-lyserød og må være perfekt til at gøre globelinjen mørkere.
Poppy tænker jeg skal gøre lidt det samme som Simply Marlena. Det er en neon-orange.
Cherry Cola er denne her dybe mørkerøde farve, som bliver perfekt til et smokey eye.

MakeupGeek Makeup Geek Shadows Danmark BeautybayMakeupGeek Makeup Geek Shadows Danmark Beautybay

Jeg håber, at jeg kan give jer et makeuplook på bloggen på søndag, hvor jeg viser, hvordan jeg har tænkt mig at bruge disse farver. Og hvis man er lidt mere forsigtig, så vil jeg anbefale at læse (eller genlæse) mit indlæg om min samling af MakeupGeek øjenskygger, hvor der er en masse basisfarver, alle har brug for I deres samling.

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Indlægget indeholder affiliate links

11. august 2016
/
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Isabella

  Hej Johanne

  Jeg vil gerne vide hvor ofte du har bestilt fra BeautyBay, hvor længe pakkerne var om at komme, og om du har oplevet store problemer med dem? – Jeg har bestilt fra BeautyBay før, jeg fik min pakke, men det tog lige knap 2 mdr. for den at komme. Jeg elsker Makeup Geek øjenskygger, men jeg er så bange for, at pakken ikke dukker op, hvis jeg vælger at bestille derfra igen. Derfor er jeg meget interesseret i din erfaring med dem 🙂

  Mvh
  Isabella

  23. oktober 2016 at 21:28
  • Reply JohanneKristensen

   Hej Isabella,
   Jeg har virkelig købt mange ting fra Beautybay gennem tiden – jeg har næsten altid en pakke, jeg venter på fra dem. Tror måske jeg har bestilt 20 gange hos dem her i 2016. Jeg har aldrig oplevet en pakke ikke er dukket op. Leveringen tager tid, nogle gange en måned – nogle gange kortere. Man kan jo købe sig til hurtigere levering – ved at ved den dyreste leveringsform har man det normalt indenfor en uge.
   Jeg har desuden kun hørt positive ting om Beautybay. Ja, deres levering er lang. Men folk som har oplevet ødelagt produkter eller ordre, der er forsvundet i posten, har altid fået en ny levering eller deres penge tilbage. Så i mine øjne er der absolut intet at være bekymret for 🙂
   Man skal selvfølgelig bare huske den halvlange levering, hvis man vælger den der er gratis 🙂

   23. oktober 2016 at 21:58

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.