fbpx

MAKEUPLOOK | Urban Decay Full Spectrum

Posted in Makeup look

Makeuplook Urban Decay Full SpectrumDengang jeg skrev min anmeldelse af den (forholdsvise) nye Urban Decay Full Spectrum palette, lovede jeg vist også et makeuplook. Så det får I lov til at se i dag. Jeg har for en gang skyld prøvet at komme lidt ud af min “comfortzone” og rigtig givet den gas med farverne!

I kan forresten genlæse min anmeldelse af denne farverige palette lige her – og jeg har faktisk kun brugt den her palette til alle øjenskyggerne i dag.

LÆS OGSÅ: PICTORIAL | lilla smokey eye
Makeuplook Urban Decay Full Spectrum Makeuplook Urban Decay Full SpectrumMakeuplook med Urban Decay Full Spectrum Eyeshadow Palette

Jeg har i dag, som sagt, kastet mig ud i noget lidt andet. Der er en masse farver og virkelig gang i den. Men jeg har også forsøgt mig med en cutcrease – som er en slags øjenskyggelook, hvor man skære øjenskyggen ved globelinjen og giver det en helt skarp kant. Det er helt sikkert noget, som jeg godt kan bruge mere øvelse i. Især når min globelinje ikke er den tydeligste. Nedenunder kan I finde en produktliste med alle produkterne, som er brugt.

Øjne

MAC Paint Pot i Painterly
Urban Decay Full Spectrum Palette; farver brugt er øverst i globelinjen først Seize, så Gossip og Jones til at blende ud. På øjenlåget er Mean, det inderste hjørne er Calavera og blendet ud under øjet er Sketch og Faded
Lancôme Grandiôse Eyeliner
Benefit Rollerlash Mascara
Urban Decay 24/7 Eye Pencil i Voodoo
Velour Lashes i See Through
Depend Eye Brow Pencil i Medium Brown
Benefit Gimme Brow

Ansigt

Clinique Superbalanced Foundation
Sephora Bright Future Concealer
Coty Airspun Loose Powder
Sephora Bronzer
NARS  Sarah Moon Isadora Blush
MAC Extra Dimension Skinfinish i Double Gleam

Læber

NYX Liquid Suede Lipstick i Tea & Cookies

LÆS OGSÅ: PICTORIAL | Sleek Highlighting PaletteMakeuplook Urban Decay Full Spectrum Makeuplook Urban Decay Full Spectrum Makeuplook Urban Decay Full SpectrumMakeuplook Urban Decay Full Spectrum

Det har været så sjovt at prøve noget helt andet – og langt mere vildt, end jeg er vant til. Øjenskyggerne fungerede super godt på øjenene og var både lette at blende ud og bygge op i intensitet. Jeg er især vilde med de lyserøde farver, som altid ser så cool ud.

Jeg håber også I kunne lide dagens look – hvem ved, måske kan I blive inspireret til at give den lidt ekstra gas? Det er faktisk ret sjovt, når det endelig lykkedes og man får valgt den rigtige farvekombination.

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

19. januar 2017
/
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Camilla

  Hold kæft, hvor er det et fedt look Johanne! Du er simpelthen så dygtig (:
  Camilla | http://cammi.dk

  19. januar 2017 at 13:15
  • Reply JohanneKristensen

   Ååååh, tak søde Camilla! Var så glad for det endelig blev ordentlig efter 3 mislykkedes forsøg – så måtte dele det ?✨?

   19. januar 2017 at 17:29
 • Reply Kamilla

  Så cool et look, du har lavet!!

  kamillabrun.com

  19. januar 2017 at 20:20
 • Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.