fbpx

MAKEUPSAMLING 2017 | opbevaring og produkter

Makeupsamling IKEA Malm Muji Storage OpbevaringJeg har glædet mig så meget til at dele dagens indlæg med jer! I dag deler jeg nemlig min makeupsamling med jer – og hvordan jeg opbevarer det hele. Jeg gjorde faktisk det samme sidste år og I kan læse det indlæg lige her. Derfor tænkte jeg, at det var en oplagt idé at dele min samling med jer en gang om året. På den måde kan både I og jeg se hvordan min makeupsamling hele tiden udvider og forandrer sig.

Så være forberedt på et laaaangt indlæg med en masse billeder! Og husk på, at jeg ingen chance har for at bruge så meget makeup. Men jeg er en samler og oven i det, er jeg så privilegeret at få en masse forskellige produkter tilsendt, netop fordi I gider læse med på min blog. Så tusind tak for det! Læs med nedenunder og se meget mere til min makeupsamling.

Makeupsamling IKEA Malm Muji Storage OpbevaringMakeupsamling IKEA Malm Muji Storage Opbevaring

MAKEUPSAMLING 2017 – IKEA Malm og Muji akrylbokse

Mit makeupbord er fra IKEA og hedder Malm. I kan finde det lige her! Det har en smart udtræksskuffe, men den er lidt mærkeligt bygget op, så den ikke kan trækkes helt ud. Nede i min skuffe har jeg udskårne bestikbakker i plastik, som passer perfekt. Til mine makeuppensler har jeg tre fyrfadslyseholder fra IKEA, som I kan finde lige her.
Ovenpå bordet har jeg en del akrylæsker fra MUJI – dem kan I købe her! Jeg har to med fem skuffer og en enkelt med to skuffer i venstre side. Og fire med to skuffer i højre side. De er fantastiske til at opbevare makeup i og kan rumme rigtig mange produkter. Under bordet har jeg to skuffesystemer fra IKEA, kaldet Lennart – find dem lige her. De er billige, har plads til en masse og passer perfekt under bordet.

Makeupsamling IKEA Malm Muji Storage Opbevaring Makeupsamling IKEA Malm Muji Storage Opbevaring Makeupsamling IKEA Malm Muji Storage Opbevaring

MUJI Akrylopbevaring part 1

I disse skuffer opbevarer jeg alle mine læbeprodukter, mine mascaraer, pigmenter og single øjenskygger. Det er gode rummelige skuffer, hvor jeg virkelig har fået mast meget ind. Jeg startede sidste år med en kasse med 5 skuffer, men det måtte jeg udvide. Jeg prøver at holde styr på de forskellige mærker og holde dem sammen – men som I kan se, er det ikke altid helt let. Heldigvis ved jeg hvor de fleste af tingene gemmer sig henne.

Makeupsamling IKEA Malm Muji Storage OpbevaringMakeupsamling IKEA Malm Muji Storage OpbevaringMakeupsamling IKEA Malm Muji Storage Opbevaring

MUJI Akrylopbevaring part 2

På den anden side af bordet står mine store skuffer fra MUJI. Disse er perfekte til at opbevare foundations, concealers, blushes og den slags produkter. Da jeg ikke har plads til hele min samling af disse ting i skufferne, har jeg udvalgt mine favoritter (eller dem der er kommet til senest). Jeg har for eksempel de nye MAC Extra Dimension Highlightere her (læs min anmeldelse her!), mine favorit blushes fra NARS  og alle mine brynprodukter samlet her.
Ovenpå disse skuffer står også alle mine ansigtssprays, som jeg bruger til lidt af hvert.

Makeupsamling IKEA Malm Muji Storage OpbevaringMakeupsamling IKEA Malm Muji Storage Opbevaring

IKEA Malm makeupbord

I mit IKEA Malm startede jeg min samling – som jeg desværre hurtigt voksede ud af. Der er egentlig plads til en god mængde produkter – så har man en mindre samling, tror jeg man vil elske det her bord. Jeg har som sagt fundet bestikbakker, skåret ud og fået til at passe perfekt. På den måde har jeg kunne dele mine produkter op og der er plads til foundations, jeg ikke bruger så tit, min samling af ansigtspudder og resten af min highlightersamling. Det er lidt nogle rodeskuffer, men jeg ved heldigvis hvor det meste er.

Makeupsamling IKEA Malm Muji Storage Opbevaring Makeupsamling IKEA Malm Muji Storage Opbevaring

IKEA LENNART som makeupopbevaring

Min nyeste tilføjelse til min makeupsamling er disse to skuffeelementer fra IKEA. De hedder Lennart og koster kun 75 kr. stykket. De er et helvede at samle, men jeg er simpelthen så glad for dem. De har rigtig meget plads – blandt andet kan alle mine paletter være i dem. Jeg har også mine falske øjenvipper samlet her. Og så har jeg også plads til et par skuffer (eller tre) til rod, produkter der skal anmeldes og den slags bloggerhalløj. Jeg vil anbefale de her skuffer til alle, som har MALM bordet – de passer nemlig perfekt lige under.

Så nåede vi faktisk til vejs ende! Jeg er glad for, at jeg stadig har nogenlunde styr på min makeupsamling. Og kigger man på blogindlægget (lige her!) fra sidste år, kan man vist godt se det hele er vokset lidt. Det er ikke godt, når man er ved at løbe tør for plads og kun bor i en lille toværelses lejlighed. Men hold da op, jeg elsker det. Jeg tror også der sidder nogen af jer derude, som elsker at samle ligesom mig. Jeg plejer altid at sige, at man som samler aldrig kan få nok. Der er jo ingen der siger til en postkortsamler, at han ikke kan nå at bruge alle de postkort, vel? 😉

Skriv endelig, hvis der er noget I gerne vil se nærmere på eller høre mere om!

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

26. februar 2017
/
Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply Mia

  Jeg er muligvis lidt misundelig på din makeup samling 😀 Det ser fantastisk ud!

  15. marts 2017 at 21:26
  • Reply JohanneKristensen

   Hæhæ. Tusind tak! Den har også taget mig en del tid at samle sammen – og alt for mange penge brugt ??

   16. marts 2017 at 08:14
 • Reply Camilla

  Hold da op du har meget! Er slet ikke misundelig 😉

  24. august 2017 at 10:36
  • Reply JohanneKristensen

   Hæhæ. Ja, det tager lidt hurtigt overhånd, når man blogger om skønhedsprodukter ?

   24. august 2017 at 10:37
 • Reply Line

  Fantastisk samling!!?
  Hvilket lys har du over dit male-ud bord?

  29. september 2017 at 13:30
  • Reply JohanneKristensen

   Jeg har faktisk haft en rigtig dum løsning før, hvor jeg var afhængig af dagslys.
   Men nu har jeg fået købt de famøse MUSIK lamper fra Ikea, så nu skal jeg finde ud af hvor godt de virker ?

   30. september 2017 at 07:40
   • Reply Line

    Er spændt på at høre, om MUSIK virker – synes det er rigtig svært at finde noget ordentligt lys?

    7. november 2017 at 15:28
    • Reply JohanneKristensen

     De virker helt fantastisk godt! Og i den idelle verden havde jeg delt dem på bloggen for længst. Står desværre bare lidt i en rodet flyttesituation. Men hvis du vil have godt lys, så køb dem! De er helt fantastiske og de giver virkelig lys for alle pengene 😀

     9. november 2017 at 10:30
     • Line

      Super, så er det dem jeg skal ha’ fat i? Tusind tak! Rigtig god weekend til dig?

      10. november 2017 at 20:32
     • JohanneKristensen

      Det synes jeg helt sikkert du skal! 🙂 🙂

      14. november 2017 at 08:37
 • Reply Line

  Hvor stort er dit spejl – synes det ser ud til at ha’ en perfekt størrelse til bordet?
  Rigtig god weekend☀️

  14. oktober 2017 at 08:32
  • Reply JohanneKristensen

   Det er 60×60 fra Ikea. Men er faktisk i tvivl om de sælger dem længere? Det passer nemlig rigtig godt 🙂

   14. oktober 2017 at 18:02

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.