fbpx

MAKEUPSAMLING 2018 | hvordan opbevarer jeg mit makeup?

Posted in Guide

IKEA MALM Makeupsamling 2018 Makeup CollectionDet er blevet den tid på året… Den tid på året, hvor jeg deler min makeupsamling med jer – og hvordan jeg rent faktisk opbevarer det hele. Det er nemlig blevet lidt af en tradition at dele det her indlæg med jer i starten af året og I kan finde et indlæg fra både 2016 og 2017 lige her – klik jer ind forbi, hvis I vil se hvor hurtigt min samling rent faktisk vokser!

Jeg elsker selv at se på andres makeupsamlinger og hvordan de opbevarer det hele (har I set Shannxo’s video? Så har jeg pludselig slet ikke meget makeup!). Og det virker også til, at I elsker den her slags indlæg!
Og husk, mens I læser det her indlæg – jeg er så heldig, at jeg får rigtig meget makeup tilsendt og jeg elsker selv at købe makeup og prøve nye ting. Derfor har jeg så meget – selvom jeg ved, at jeg ingen jordisk chance har for at bruge det hele op. God fornøjelse med dagens indlæg, jeg håber I kan lide det.

IKEA Malm How to store makeup

Makeupsamling 2018 med IKEA MALM Toiletbord

Mit elskede MALM bord er flyttet med i vores nye lejlighed og nu kommer det rigtig til sin ret, fordi jeg har fået så meget mere plads. Det er dog ved at være ret slidt og især glaspladen ser ikke så godt ud mere. Tror det er skiftet ud til næste års indlæg, desværre. Men jeg er stadig glad for bordet!

På bordet har jeg mine børster stående i små lysestageholdere fra IKEA. Super nem og billig måde at have det hele opbevaret på. Jeg har også et forstørrelsesspejl fra Babyliss med lys og en akrylkasse fra Muji, som jeg vender tilbage til. Bemærk også spejlet, som endelig er kommet op på væggen – men som vist desværre ikke kan købes i IKEA længere. Lysene er det bedste, der er sket for min makeupsamling i år! Lyset er så godt – og de er selvfølgelig også fra IKEA.

I skuffen har jeg bestikskuffer fra IKEA i gennemsigtig plast, som jeg har skåret til i størrelsen, så de passer perfekt. En genial måde at opbevare sine ting på! I skuffen er der alle de produkter, jeg bruger mest og nogle ting, som jeg burde bruge meget mere – for eksempel alle de skønne Sephora Cream Lip Stains.

IKEA Malm How to store makeupMuji Acrylic Makeup Storage

MUJI Acrylic Box

Jeg elsker stadig mine Muji akrylbokse – og jeg ved, at det er bokse mange af jer også selv er på jagt efter. Jeg har købt alle mine i udlandet med undtagelse af en, som er købt online. Jeg har to af dem med fem skuffer til læbeprodukter og resten er med to skuffer. I kan trygt købe dem på hjemmesiden, men så vidt jeg husker er fragten desværre ret dyr.

Den I ser på billedet ovenover er den jeg har stående på mit MALM toiletbord og har fire skuffer fyldt med produkter, som jeg skal huske at bruge noget mere eller som jeg skal skrive et blogindlæg om. Generelt nye produkter, jeg gerne vil give lidt ekstra kærlighed.

Nedenunder er der de to systemer, jeg har stående oven på den nye del af min opbevaring – nemlig mine MALM kommoder, som jeg kommer tilbage til. I venstre side er der hovedsagligt produkter til ansigtet og øjnene og i højre side er alle mine læbeprodukter. Det er den skønneste måde at have orden i tingene på, samtidig med det er lettere at overskue ens samling. Især når det kommer til læbeprodukter.

Muji Acrylic Makeup StorageMuji Acrylic Makeup Storage

Muji Acrylic Makeup StorageMuji Acrylic Makeup Storage

IKEA MALM kommode

Den nye tilføjelse til min makeupsamling i løbet af 2017 er to kommoder fra IKEA i samme serie som bordet, nemlig MALM. Jeg overvejede længe om jeg skulle købe ALEX kommoderne, men vi havde i forvejen en MALM kommode og så skulle jeg jo bare ud og købe en til. Og jeg synes MALM kommoderne er lige så smarte som ALEX (jeg har desuden hørt ALEX kommoderne udgår?). Der er seks skuffer og de to øverste er smallere end de fire nederste. Meget smart til makeupopbevaring.

I den til venstre for bordet har jeg hovedsagligt produkter til øjenene som øjenskygger, eyelineres, brynprodukter, mascara og vipper. Holderne nede i skufferne er faktisk ekstra skuffer fra nogle Muji Acrylic Boxes jeg ikke får brugt – de passede jo egentlig ret godt. I denne bruger jeg hovedsagligt de tre øverste skuffer til makeup og de tre nederste er fyldt med hudplejeprodukter og hårprodukter, jeg ikke har fået taget hul på endnu.

I den til højre for bordet har jeg produkter til ansigtet. I de to øverste er det blushes, bronzers og ansigtspaletter. Så min yndlingsskuffe med alle mine foundations, primere og concealere. Og så en skuffe med øjenskyggepaletter. Der er også nogle øjenskyggepaletter i kommoden til venstre for bordet, men det er hovedsagligt paletter jeg ikke bruger så ofte. De nederste to skuffer her bliver brugt til henholdsvis neglelak og fotografiudstyr.

IKEA Malm Drawers Makeup Storage

IKEA Malm Drawers Makeup Storage

Så har I fået lov til at få et lille smug-kig på min makeupsamling. Sådan her ser den i hvert fald ud et par dage til, indtil jeg skal have fat i noget bestemt og får det hele rodet til igen. Men hvor er det skønt, når der er styr på det hele og alt er nemt at finde. Og I må endelige smide en kommentar, hvis der er noget I gerne vil høre mere om.

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!
FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

21. januar 2018
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.