fbpx

MARC JACOBS BEAUTY Eye-Conic Palettes

Posted in Anmeldelser

Marc Jacobs Beauty Eye-Conic Palette

Reklame

Jeg har virkelig glædet mig til dagens indlæg og til at fortælle lidt mere om de nye smukke øjenskyggepaletter fra Marc Jacobs Beauty. Jeg har to af paletterne ud af seks. Samtidig viser jeg også lidt andre lækre nyheder frem fra Marc Jacobs Beauty – nu hvor vi alligevel er i gang med det her skønne mærker.

Marc Jacobs Beauty bliver solgt i Sephora og har allerede mange kultprodukter. Hvis du ikke kender mærket så godt endnu, kan jeg kun anbefale dig at kigge forbi en Sephora og se nærmere på produkterne. Der er nemlig rigtig mange fantastiske.

Marc Jacobs Beauty Eye-Conic Palette

Marc Jacobs Beauty Eye-Conic Palettes

Marc Jacobs Beauty Eye-Conic Paletterne er små paletter med syv øjenskygger i hver. Hver øjenskygge er 0,85 gram – og set i forhold til en MAC øjenskygge på 1,5 gram, får man noget mindre produkt. Men paletterne har heller aldrig lovet at være store. I stedet har de et godt udvalg af farver og finishes, og der kan derfor nemt laves et look med blot en enkelt palette. Hver palette koster 385 kr. og kan findes hos Sephora eller sephora.dk

De to paletter jeg har her hedder henholdsvis Edgitorial og Glambition. Hvor den ene har mere dristige, mørke farver (Edgitorial), er den anden meget lysere med lyserøde nuancer (Glambition). De er derfor begge meget forskellige og det er også tydeligt i resten af kollektionen af disse øjenskyggepaletter. Der er helt sikkert noget for enhver smag.

Alle øjenskyggerne i paletterne fungerer rigtig godt. De er cremede og pigmenterede – men uden at være for bløde. Især shimmer-øjenskyggerne er imponerende og det kan I nok også se i mine swatches nedenunder. Jeg synes udvalget af farverne i hver palette komplimenterer hinanden så godt. Pssst, og se lige det nederste billede af swatches i sollys. Farverne er så smukke!

Marc Jacobs Beauty Eye-Conic GlambitionMarc Jacobs Beauty Eye-Conic Glambition SwatchesMarc Jacobs Beauty Eye-Conic EdgitorialMarc Jacobs Beauty Eye-Conic Edgitorial SwatchesMarc Jacobs Beauty Eye-Conic Edgitorial SwatchesMarc Jacobs Beauty Highliner Matte Gel

Marc Jacobs Beauty Highliner Gel + Matte

Når vi nu alligevel er i gang med at give kærlighed til Marc Jacobs Beauty, så skal jeg altså også lige nævne deres Highliners, som er deres eyelinere. Det er de bedste eyelinere, jeg har prøvet til dags dato. Og så kommer de i de vildeste farver – bare se ovenfor! Jeg har kun tre af dem, hvor den sorte, Blacquer er en almindelig gel eyeliner og de to andre er matte.

Disse eyeliners koster 180 kr. stykket og kommer i et væld af farver. Og de er alle lige pigmenteret. Hvis man elsker en god, farvet eyeliner må man prøve dem her. De findes naturligvis også i Sephora og sephora.dk

I kan se swatches nedenunder her  – og de er helt vanvittigt holdbare. For hvis I kigger ovenover på mine swatches af Edgitorial paletten, kan I stadig se dem. Og det var efter jeg havde skrubbet og skrubbet min arm. Så holdbarheden kan man ikke klage over!

Marc Jacobs Beauty Highliner Matte Gel Swatches

Jeg er helt tosset med Marc Jacobs Beauty og jeg synes helt sikkert, at flere skal opleve kvaliteten af det her mærke! Så mangler du stadig at finde på lidt julegaveønsker, så ønsk dig noget herfra. Jeg kan love dig du ikke bliver skuffet!

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!
FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Tina KH

  Glædelig 2.advent:-)
  Hvor er det smukt og stilfuldt, også lige mig.
  Nyd dagen!

  10. december 2017 at 14:35
  • Reply JohanneKristensen

   Åh, tusind tak! Og i lige måde – håber du havde en skøn 2. advent 🙂
   De er fantastisk smukke – og lige præcis, meget stilfulde!

   13. december 2017 at 08:46

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.