fbpx

MAYBELLINE LASH SENSATIONAL WATERPROOF

Posted in Anmeldelser

Maybelline Lash Sensational Waterproof MascaraLad os i dag snakke om verdens bedste mascara… Maybelline Lash Sensational Waterproof Mascara.
Jeg har været rigtig meget igennem med rigtig mange mascaraer. Dyre som billige har jeg prøvet virkelig meget forskelligt og indtil for halvandet år siden, troede jeg bare, at jeg skulle leve med kedelige øjenvipper, som aldrig rigtig gad noget som helst. Men så fandt jeg et lille mirakel hos Matas.

Maybelline Lash Sensational Mascara Waterproof

Maybelline Lash Sensational Waterproof Mascara

Hvis du kender til det der med at dine øjenvipper stikker lige ud i luften og ligegyldigt hvor meget du bukker dem, så bliver de kun oppe i et minut, så skal du prøve den her mascara.
Jeg troede slet ikke at jeg ville kunne finde en mascara, som rent faktisk gjorde noget for mine vipper og som holdte dem pæne hele dagen. Men denne mascara har ændret alt.
Den er så “tør” i konsistensen, at den ikke tyngder vipperne ned, som en mere “våd” mascara tit gør.
Som I kan se på billedet nedenunder gør den rigtig mange gode ting for vipperne – jeg er vild med at den både giver volume, men også god længde. Jeg vidste faktisk slet ikke mine vipper var så lange?
Mine vipper forbliver sådan resten af dagen – og selvom den er lidt sværere at fjerne end andre mascaraer, er det det hele værd.
Mascaraen kan findes de fleste steder – billigst er den på nettet hos f.eks. beautycos.dk til 59 kr.

Maybelline Lash Sensational Mascara Waterproof Swatch

Bedste råd til perfekte øjenvipper dagen lang

Når man leder efter den perfekte mascara skal man først og fremmest huske på, at ingen mennesker er ens og der er derfor tit delte meninger om hvor god eller dårlig en mascara er. Derfor er der desværre ingen anden udvej end at prøve lidt forskelligt til man finder det perfekte match. Det bedste tip her er nok at gå efter vandfaste mascaraer, da de tit tørrere hurtigere og derfor generelt er mere “tørre” i konsistensen, hvilket hjælper til ikke at gøre vipperne for våde og tyngde dem ned (tænk krøllet hår, som bliver vådt – ikke en god kombi, vel?)
Samtidig vil jeg også anbefale en god øjenvippebukker – min er fra Shiseido og kan købes hos Magasin til 180 kr. Det har gjort en kæmpe forskel for mig at købe en dyrere øjenvippebukker og den har efterhånden også holdt i et par år.
Derudover ved jeg også at mange varmer øjenvippebukkeren op før man bruger den – man kan varme den op med en lighter eller føntørrer. Jeg er selv lidt for bange til den slags, da man jo enormt nemt kan brænde sig. Men det kan være en løsning, hvis man lige vil give den det ekstra.
Og til sidst – når man så skal fjerne mascaraen igen (som altså er lidt ekstra genstridig, hvis den er vandfast) vil jeg anbefale Lancôme Bi Facil makeupfjerneren. Den er langt det bedste jeg har prøvet og er klart alle pengene værd. Jeg har skrevet et indlæg om den lige her!

Maybelline Lash Sensational Mascara Waterproof

Hvilken mascara er jeres all-time favorit?

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

16. juni 2016
/
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Rikke

  Benefits beyond mascara. They’re real. ❤️ It

  17. juni 2016 at 22:36
  • Reply JohanneKristensen

   Også to fantastiske mascaraer, som jeg også har i min samling! ?

   17. juni 2016 at 22:56

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.