fbpx

Milani | Bella Eyes, Blush og Lipstick

Posted in New in (shopping)

Milani Luminoso Bella Eyes Matte Lipstick Swatches DanmarkForleden dag kom min ordre ind af døren fra Milani Cosmetics og jeg kunne ikke glæde mig mere. Jeg har drømt om Milani makeup i lang tid og selvom jeg faktisk havde fundet flere steder, hvor jeg kunne købe det, kunne jeg bare ikke tage mig sammen til at prøve det. Men her kommer min anmeldelse af de fire skønne produkter, I kan se ovenover.

Milani Luminoso Bella Eyes Matte Lipstick Swatches Danmark

Milani Cosmetics til Danmark

Første sted jeg faldt over Milani, hvor de sendte til Danmark, var cocktailcosmetics.co.uk, men de havde slet ikke et særlig stort udvalg og derfor glemte jeg dem lidt igen. Så fandt jeg ud af, at Milani rent faktisk har deres egen side i Europa, som hedder milanicosmetics.eu. Det må siges at være ret simpelt. De sender vist fra Tjekkiet, men ingen problemer med fragt og varerne kom faktisk ret hurtigt frem. Der gik kun en uge fra varen var bestilt og jeg modtog den – og det selvom vi havde helligdage i Danmark midt i mellem. Desuden har de alle de nyeste varer og det meste på lager, så vidt jeg kan se.

De er nu også begyndt at sælge Milani Cosmetics hos beautybay.com til gode priser og gratis fragt. Sådan!

Milani Luminoso Bella Eyes Matte Lipstick Swatches Danmark

Bella Eyes Gel Powder Eyeshadow i Dolci og Bella Champagne

Disse to farver er simpelthen så smukke i så elegant en indpakning og farverne ser vildt imponerende ud, hvis man swatcher med en finger. Jeg prøvede dog at bruge dem på mine øjne og der syntes jeg ikke de gjorde det særlig godt. Prøvede både med min finger og en fugtig børste, men der kom slet ikke noget pigment på mine øjne. Så jeg bliver nød til at læse lidt mere om dem her, for de ser så vildt smukke ud, at jeg har lyst til at eje dem alle. De koster ca 41 kr. stykket og kan findes lige her.

Milani Baked Blush i Luminoso

Hvis man kender til Milani, kender man helt sikkert også til den her blush. Alle snakker om den på sociale medier og youtube. Det er en smuk koralfarvet blush med en lille smule glitter, som slet ikke er for voldsomt. Den er heller ikke alt for pigmenteret og derfor let at arbejde med. Jeg er lykkelig over, at jeg endelig har fået den i min samling efter at have hungret efter den længe. Den koster ca. 53 kr. og kan findes lige her (sammen med en masse andre smukke farver!)

Milani Luminoso Bella Eyes Matte Lipstick Swatches Danmark

Milani Luminoso Bella Eyes Matte Lipstick Swatches Danmark

Milani Lipstick i Nude Créme

Jeg er tydeligvis en kæmpe fan af Jaclyn Hill, for da hun nævnte denne læbestift i en video, vidste jeg bare, at jeg også måtte have den. Jeg elsker nude-læbestifter, som ikke er alt for nude. Og den her er da selvfølgelig perfekt med en helt naturlig farve, godt pigmenteret og ligger så fint på læberne. Den dufter dog ret kraftigt af bubble-gum, men jeg kan heldigvis ikke dufte den, når den er lagt på læberne. Den koster ca. 41 kr. og kan findes lige her.

Her kan I se swatches af alle farverne og øjenskyggerne ser jo så smukke ud. Så håber at jeg kan finde en måde at få dem på mine øjenlåg, for jeg er ret sikker på, at de ville passe godt ind der. Læbestiften er mindre mørk i virkeligheden, men stadig forholdsvis rød-tonet, hvilket jeg rigtig godt kan lide.

Milani Luminoso Bella Eyes Matte Lipstick Swatches Danmark

Jeg håber, at I blev lige så inspireret som jeg gjorde og næsten ikke kan vente med at få noget Milani hjem. Det er virkelig et spændende mærke, som har mange omtalte ting i øjeblikket. Der er både deres nye foundation og deres flydende læbestifter, som lige er kommet i en metallisk version, som jeg næsten bliver nød til at klikke hjem.

 

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Indlægget indeholder affiliate links

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Camilla

  Jeg havde også Luminoso med hjem fra USA i marts, og jeg har gået med den stort set hver dag siden. Den er simpelthen så fin! (:
  Camilla | http://cammi.dk

  17. maj 2016 at 09:25
  • Reply JohanneKristensen

   Den er simpelthen også så fin! Jeg var jo også ved at købe den i New York, men syntes den var for dyr. Så tror faktisk den kostede mere i New York end den gør på deres europæiske side. Det var sikkert på grund af den vilde sales tax i New York ?

   17. maj 2016 at 09:28

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.