fbpx

Miljøvenlige produkter til hænderne

Posted in Uncategorised

Reklame

dreamstimesmall_36240646

En del af en skønhedsrutine handler også om hvordan man behandler sin hud. Både i ansigtet, på kroppen og hænderne. Jeg er selv god til at glemme, at der faktisk er mere end mit ansigt, som har godt af daglig pleje. Det kan bare nogle gange virke uoverskueligt, hvis man skal tage hensyn til alt.

Og noget af det, som jeg er ekstra god til at glemme alt om er mine hænder. Jeg prøver… Det gør jeg virkelig. Jeg har stillet en handscrub op ude ved håndvasken og en håndcreme ved siden af sengen. Om jeg får brugt dem særlig tit? Nej desværre.

Et godt sted at starte er med miljøvenlige produkter, som både er gode for miljøet (shocking, ikke?) men også tit indeholder gode naturlige ingredienser, som er gode for os. Hos www.puresolution.dk kan man blandt andet finde sæbedispensere, håndtørrere og hånddesinfektion – hvor alle produkterne er miljørigtige. Her er design, funktion og miljø i højsædet. Se her, hvis det fanger din interesse!

Her har man altså muligheden for, at få prøvet nogle forskellige produkter af, som måske kan være med til at give de perfekte bløde hænder. Især med desinfektion kan det være svært at finde milde produkter nok. Jeg leder stadig efter den perfekte formularer.
Og et lille tip – jeg kan rigtig godt lide at bruge min hånddesinfektion til at tørre mine børster af med, når jeg har vasket dem. På den måde er jeg sikker på, at alle bakterierne bliver slået ihjel. Børsterne virker ikke til at blive tørre af det, så jeg forsætter denne metode lidt endnu. Det er nemlig en skøn følelse at vide, at ens børster er helt rene.

Indlægget er lavet i samarbejde med www.puresolution.dk 

10. september 2015
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.