fbpx

MINE FAVORITTER FRA NYX

Posted in Anmeldelser

favoritter nyx makeup skønhed blog

Her kommet det første indlæg i en række, hvor jeg vil fokusere mere i dybden på et makeup mærke og mine favoritter netop fra dem. Så her kommer mine favoritter fra NYX – et mærke som ikke er så kendt i Danmark endnu, men det er jeg sikker på nok skal komme med tiden.

Det er et makeup mærke, som hører til “drugstore” kategorien, altså billigere mærker som f.eks. Maybelline og Rimmel. Lige nu er det bedste sted at købe NYX hos FeelUnique, da de desværre har lukket deres Skandinaviske side midlertidigt. Til gengæld er priserne rigtig gode hos FeelUnique og der er gratis fragt fra England til Danmark ved køb for over 100 kr.

favoritter nyx makeup skønhed blog

Et kult produkt hos NYX er deres Jumbo Eye Pencil i farven Milk. Det er en hvid creme øjenskygge, som er perfekt under øjenskygger, man gerne vil have til at være kraftigere i farven. Hvis man ser Youtube makeup videoer og lignende, har man nok set den i brug før. Jeg har den også i Black Bean – som jeg dog har brugt en del mindre, men en sort creme øjenskygge kan også være en rigtig god base, hvis man gerne vil have en mørkeblå eller mørkelilla farve til at poppe.

Nedenunder ses to af mine i alt fire blushes fra NYX. Disse hedder Powder Blushes og er faktisk rigtig gode blushes. De er af en rigtig god kvalitet, selvom de har været billige. Jeg mener, at de står til omkring 50-60 kr., men de har kun en nyere version inde på FeelUniques hjemmeside. Mine er efterhånden også en smule gamle. Men de holder sig stadig smukke – og selvom jeg ikke får dem brugt særlig tit (har vist for meget at vælge imellem), så er jeg rigtig glade for dem i min samling.

favoritter nyx makeup skønhed blogHvis man er på jagt efter en god flydende highlighter, kan jeg klart anbefale den her fra NYX! Det er Born To Glow Liquid Illuminator i farven Gleam. Der findes også en lysere farve, som skulle ligne High Beam fra Benefit. Jeg ville ønske, at jeg brugte flydende highlighters lidt mere. De ser jo både skønne ud blandet sammen med foundation eller blendet ind i huden og toppet med en pudder highlighter. Det sidste tip har jeg set meget hos diverse youtube’er de sidste par måneder,

favoritter nyx makeup skønhed blogfavoritter nyx makeup skønhed blogfavoritter nyx makeup skønhed blog

Jeg ejer tre styks af deres famøse Butter Gloss, som er en pigmenteret lipgloss. De kan ses på billedet ovenfor på min arm og her kan man også se hvor pigmenterede de er. Min yndlings er Madeleine, da det er den perfekte nude. Den er god at toppe enhver læbestift med, hvis man ønsker lidt mere shine. De er en rigtig god kvalitet lipgloss uden alt for meget af det klistre man ellers kan opleve.

favoritter nyx makeup skønhed blog
favoritter fra nyx makeup skønhed blogTil sidst har jeg disse fem lipliners, som egentlig er i en fantastisk kvalitet. Jeg glemmer tit at få dem brugt, fordi jeg altid kommer til at gå direkte til dem jeg har fra MAC. Men når jeg prøver dem på, synes jeg egentlig kvaliteten er næsten ens. De er ikke super bløde – men det er også mine præferencer indenfor lipliners, for så kan de lave skarpere kanter og er nemmere at arbejde med. Og på den måde minder de rigtig meget om dem fra MAC. Disse koster dog bare ca kun en tredjedel. Jeg tror helt sikkert jeg skal have nogle flere af dem her!

favoritter fra nyx makeup skønhed blog

Her var en gennemgang af mine produkter fra NYX. Det er et ret imponerende mærke, hvor man får rigtig meget for pengene. Det er også et af de mærker jeg glæder mig allermest til at kigge nærmere på, når jeg nu rejser til New York om 10 dage. Og ellers vil jeg anbefale et smut fordi FeelUnique!

Følg med på
logo_b

14. januar 2016
/
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Vanessa

  NYX er virkelig et undervurderet mærke. Jeg har nogle rigtig gode ting derfra, blandt andet deres setting powder som jeg virkelig kan anbefale! 🙂

  18. januar 2016 at 16:01
  • Reply JohanneKristensen

   Den må jeg helt sikkert kigge nærmere på! Jeg glæder mig til at se udvalget i USA – og så ellers se det blive mere udbredt i Danmark 🙂

   18. januar 2016 at 19:42

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.