fbpx

MORPHE 35T PALETTE | en anmeldelse

Posted in New in (shopping)

Morphe 35T Palette DanmarkSom den faste shopper jeg er hos beautybay.com, måtte jeg naturligvis klikke Morphe 35T paletten hjem. Efter jeg havde købt 35O, som I kan læse en anmeldelse af her, måtte jeg prøve flere af deres øjenskygger. Især var jeg fascineret af shimmerøjenskyggerne, som i høj grad mindede om MakeupGeek Foiled Eyeshadows. Morphe 35T paletten var den, jeg først fik øje på og tænkte, at her var der dejligt mange shimmerøjenskygger og lidt færre matte. Så læs med nedenunder for at se, hvad jeg tænker om mit nyeste indkøb.

Morphe 35T Palette Danmark

Morphe 35T Palette hos beautybay.com

Morphe 35T er deres taupe palette, som vel er en farve, der bedst kan beskrives som noget mellem grå og brun. Og i dette tilfælde med paletten er der mange af disse mellemfarver, men også ret mange varme gyldne farver og nogle fine lyserøde. Men overordnet kan man godt se “taupe” farven gå igennem paletten og jeg synes det er en rigtig god måde at lave paletter på.
Den kan købes hos beautybay.com til ca. 185 kr. Så prisen kan man ikke sige noget om for 35 øjenskygger. I kan også finde den hos houseofstars.dk – som er en dansk webshop med super hurtig levering!

Nedenunder kan I så se swatches af alle farverne. Jeg har taget dem en række af gangen fra oven – og de har ingen navne, som det er normalt hos Morphe. Igen er det shimmerøjenskyggerne, som brænder igennem og som swatcher helt vildt fantastisk. De er så pigmenterede og glider med lethed over huden og jeg kan slet ikke vente med at bruge dem. Bare se på første række med de smukkeste mørkerøde øjenskygger og de guldfarver, man også finder i paletten! Til gengæld er de matte i denne palette ret dårlige – de er næsten umulige at få pigment ud af og få dem til at lægge sig pænt. Især den sidste række i paletten var svær at arbejde med og I kan nok også se, at det ser noget mere ujævnt ud end de andre swatches.

Morphe 35T Palette DanmarkMorphe 35T Palette DanmarkMorphe 35T Palette DanmarkMorphe 35T Palette DanmarkMorphe 35T Palette Danmark

Denne palette formåede ikke at imponere mig så meget som Morphe 35O, men denne har til gengæld flere af de smukke shimmer farver, som jeg jo elsker og det var hovedsagligt grunden til at jeg købte paletten. Til 184 kr. kan jeg sagtens acceptere at ikke alle 35 øjenskygger er perfekte.
Jeg vil også anbefale denne palette til en nybegynder, som måske ikke har så mange øjenskygger og gerne vil have noget at arbejde med. Med de rigtige pensler kan man uden tvivl skabe smukke looks med denne palette, hvis man er på et budget.
Jeg ved dog ikke, om jeg skal have flere Morphe paletter – jo, måske hvis jeg ser endnu en med mange shimmerøjenskygger, for de er altså ret tiltrækkende. Haps.

Morphe 35T Palette Danmark

Jeg håber, at denne anmeldelse er med til at give jer et bedre indtryk af Morphe. Det er et mærke, som bliver omtalt rigtig meget i øjeblikket. Nogle gange tror jeg ikke altid,  at man skal stole på hypen og det er i hvert fald altid godt at høre anmeldelser fra folk, som ikke er “affiliates” med Morphe.

I må have en dejlig torsdag allesammen og husk på, at hvis I kan lide at læse med her, så følg bloggen på Bloglovin’ eller Facebook – det ville gøre mig utroligt glad!

 

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Indlægget indeholder affiliate links

9. juni 2016
/
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Camilla

  Super god anmeldelse! Havde selv overvejet lidt at anskaffe mig denne, nu da det lader til at det tager lang tid før BeautyBay får 35O på lager igen. Krydser dog også fingre for at de får den nye 35O, som udelukkende er i metallisk finish. Den er nu ret så pæn! (:
  Camilla | http://cammi.dk

  11. juni 2016 at 13:43
  • Reply JohanneKristensen

   Ja, den har jeg også set. Hvis beautybay.com får den, bliver jeg i hvert fald nød til at have mine små fingre i den. Hold da op – den ser virkelig lækker ud. Morphe kan virkelig finde ud af det med at lave glitter øjenskygger ?

   12. juni 2016 at 09:43

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.