fbpx

MORPHE x Jaclyn Hill Palette | ANMELDELSE

Posted in Anmeldelser

Morphe x Jaclyn Hill PaletteI dag skal vi kigge nærmere på det nye samarbejde mellem Morphe x Jaclyn Hill – de har i samarbejde nemlig skabt en Morphe palette som eftersigende skulle være helt anderledes end de tidligere. Nu har jeg haft min i et par dage og har prøvet at lege lidt rundt med farverne. Så læs med i min anmeldelse her for at se om den er pengene værd – og hvordan du måske selv kan få fat i en!

Hvis I er vilde med Morphe, kan I læse andre anmeldelser af deres produkter lige her!

Morphe x Jaclyn Hill PaletteMorphe x Jaclyn Hill Palette

Morphe x Jaclyn Hill Palette

Paletten er som udgangspunkt bygget op som en almindelig Morphe øjenskyggepalette. Den består af 35 øjenskygger i en papindpakningen. Indpakningen er dog en ny sølvfarve og skiller sig derfor lidt ud. Jeg er dog stadigvæk ikke tosset med det – ingen tvivl om det virker en smule billigt. Men pyt, så længe øjenskyggerne er gode.

Øjenskyggerne er hovedsagligt varme farver og der er en god blanding af matte og shimmer øjenskygger. Der skal ikke være tvivl om, at det er en af de bedste paletter, jeg ejer, i forhold til at kunne skabe hele looks kun med paletten. Der er farver til lyse hverdagslooks og mørke smokey eyes. Det er ret fantastisk!

Der har været rigtig meget debat om øjenskyggerne og kvaliteten på disse. Jaclyn Hill har selv snakket meget om hvordan øjenskyggerne skulle være helt anderledes end de normale Morphe øjenskygger, men der har også været meget tvivl omkring dette. Jeg synes selv, at øjenskyggerne virker bedre. Shimmer øjenskyggerne har Morphe ret godt styr på – og de er også helt enormt lækre her. De matte virker dog en del bedre end en almindelig Morphe palette – de virker blødere og mere pigmenterede. Det kan I måske også fornemme i mine swatches nedenunder. De eneste der var lidt svære at få fuld pigment på var nederste række med de helt mørke farver. Men ellers var jeg rigtig imponeret. Jeg har også prøvet dem på øjnene et par gange og det virker til at de blender rigtig godt ud. Et swatch på armen fortæller sjældent alt om en øjenskygge!

Her kan I se swatches af alle øjenskyggerne – så har I en chance for at bedømme dem selv.

Morphe x Jaclyn Hill Palette Swatches Morphe x Jaclyn Hill Palette Swatches Morphe x Jaclyn Hill Palette Swatches Morphe x Jaclyn Hill Palette Swatches Morphe x Jaclyn Hill Palette Swatches

Morphe til Danmark

Jeg har købt den hos Morphe selv, hvor jeg tror (og håber!) at den kun kommer til at blive solgt fra. I kan finde link til den her – men den er selvfølgelig udsolgt lige nu. Og I skal være hurtige for at få fat i den – sidste gang blev den udsolgt på 45 minuttter. Og jeg ved ikke hvor mange paletter der kommer i deres relaunch, så det kan gå endnu hurtigere. Jeg håber at kunne nå at dele et link på min Facebookside, når den går live igen. Så følg mig der, hvis du vil prøve at få fingrene i den her!

Husk på, at når du køber fra Morphe, køber du fra USA. Derfor kommer der told + importgebyr på alle varer over 80 kr. Hvis du gerne vil udregne din pris, så brug denne toldberegner. Så ved du hvad tingene koster, før du klikker dem hjem.

Morphe x Jaclyn Hill Palette

Jeg er virkelig tilfreds med mit køb af den her palette – også selvom den faktisk var en smule dyrere end de resterende Morphe paletter (38 $ imod 22,99 $). Jeg synes farverne spiller enormt godt sammen og jeg elsker at have én palette, hvor jeg kan skabe næsten alt ud fra. Desuden har jeg elsket Jaclyn Hill i så mange år, at det er svært ikke at støtte hende. Hun gør det altså stadig rigtig godt – også selvom hun oplever ret meget had med den her palette.

Kunne du finde på at købe den her Morphe x Jaclyn Hill Palette?

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!
FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

10. juli 2017
/
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Mia

  Den er så pokkers smuk den palette! 😀

  10. juli 2017 at 12:53
 • Reply Mia // www.blogaboutmia.dk

  Den er rigtig fin. Synes dog det kunne have været mindre billigt at se på hvis der havde været spejl i? Evt med et lille skråt citat fra Jaclyn eller lignende ?

  Jeg ville gerne have haft den, men det er for dyrt for mig at tage chancen med moms + gebyr. Har andre prioriteringer der fylder lige nu ?

  Smukke swatches og fin gennemgang af paletten <3

  10. juli 2017 at 18:36
  • Reply JohanneKristensen

   Ja, det tror jeg faktisk du har ret i! Jeg kan dog sagtens undvære spejlet – jeg ville næsten hellere ønske den var lavet i plastik i stedet for pap. Tror ikke det er en palette, som kan tåle vand på nogen måde ?
   Den er lidt dyr – har lige fået toldopkrævning i dag. Købte så to, hvor jeg har afsat den ene til min veninde. Det gjorde dem lidt billigere stykvis 🙂
   Og tak for de søde ord! ?

   10. juli 2017 at 18:46
 • Reply Anna

  Hvor meget måtte du slippe af for paletten, når tolden kom indover?

  11. juli 2017 at 00:22
  • Reply JohanneKristensen

   Jeg købte to – for at få prisen til at blive lidt lavere. Men fik lige toldregningen i går, så paletten har kostet 490 kr. med det hele 🙂

   11. juli 2017 at 08:13
 • Reply Rebecca

  Var det ikke et problem for dig at få den sendt til DK? Havde selv problemer med adressen som den mente ikke stemte overens. Jeg brugte derefter også en amerikansk adresse. ?

  18. juli 2017 at 23:09
  • Reply JohanneKristensen

   Det oplevede jeg slet ikke – men det lyder da irriterende! Godt du havde en amerikansk adresse, du kunne sende til 🙂

   19. juli 2017 at 10:10

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.