fbpx

Når fotografierne betyder alt…

Posted in Uncategorised

Sponsoreret

Der er nok ikke mange, som læser med her på min lille blog, som ikke kan se hvor meget fotografi og billeder interesserer mig. Jeg elsker at kigge på billeder, blive inspireret af billeder og tage mine egne billeder. I virkeligheden var det netop det, som gav mig lysten til at starte min Instagram profil og blog op. Muligheden for at kunne udtrykke sig på billeder på en æstetisk og smuk måde.

Jeg vil dog på ingen måde sige, at mine blogbilleder (eller Instagram billeder for den sags skyld) fortæller sandheden om mit liv, men der er altså bare noget fantastisk ved at tage smukke, lyse billeder i en lejlighed, hvor opvasken står og fylder eller hvor der virkelig trænger til at blive støvsuget. Er det ikke netop det fantastiske ved disse opsatte billeder? Man kan lidt skjule sig bag dem og kun vise det frem, som man er stolt af. Og så pyt være med opvasken – den kan altid tages i morgen.

Jeg vil på ingen måde sige, at jeg er en professionel fotograf. Jeg har lært al min viden fra en instruktionsbog og utallige blogs. Blandt andet MakeupSavvy har nogle fantastiske guides til os bloggere! Det vigtigste er gå-på-mod og en masse naturligt lys. Så kommer man virkelig langt med ens billeder.

Hvis man leder efter foto i Odense , så har man muligheden for at opleve en ægte fotograf. Måske mangler man det perfekte billede af sin kæreste, mor, ven eller whatever. Jeg elsker også at lure på professionelle fotografer og deres fotoudstyr. Det er så inspirerende – især hvis man gerne vil lede efter lidt flere effekter til sine egne billeder. En fotograf odense kunne som sagt være Blitz 77 – læs mere ved et klik på linket her. Så er det bare med at klikke sig ind og blive inspireret!

Indlægget er lavet i samarbejde med www.blitz77.dk

26. september 2015
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.