fbpx

NARS AUDACIOUS LIPSTICK

Posted in Anmeldelser

NARS Audacious Lipstick Danmark

Her kommer mit allerførste indlæg og hvad bedre er at skrive om en NARS Audacious Lipstick, som er nogle af mine vildeste favorit læbestifter.
Audacious Lipstick bliver beskrevet af NARS til at være full-coverage ved en bevægelse, long-lasting og have ingredienser som blødgør læberne.
Allerede her er jo en god start – for hvis der er noget, som jeg kan lide, er det læbestifter, som rent faktisk dækker mine egne (meget) pigmenterede læber. Og de her fire læbestifter, jeg har fået fornøjelsen af at prøve indtil videre, holder hvad de lover. Især er jeg vild med, at mine tre “nude” farver har så god en pigmentering. Måske ikke ved en bevægelse – men i hvert fald to! Noget jeg ikke har oplevet hos andre læbestifter.

NARS Audacious Lipstick Danmark

Der findes 40 forskellige farver at vælge imellem, og ja – jeg har valgt 3 der næsten ligner hinanden. Man kan aldrig rigtig få for mange “nudes”, vel?

Barbara vil jeg beskrive som en nude med lyserøde undertoner. På mine billeder er det klart den lysteste af farverne, mens den på NARS’ egen hjemmeside står som mørkere end Brigitte. Farverne ligger dog klart i samme ende af skalaen

Brigitte er nemlig også forholdsvis meget nude, dog med lidt ekstra lyserød i. Især på mine læber bliver den lyserød, men jeg har, som tidligere nævnt, i forvejen meget pink læber.

Vanessa står på NARS’ hjemmeside til at være “Mauve Nude”, som vel må beskrives som en forholdsvis mørk lyserød nude farve. Denne har klart de mest lyserøde undertoner, hvilket jeg synes passer flot til mine læber

Lana er den nyeste farve, jeg har investeret i. Det er en rød læbestift med orange undertoner. At jeg som udgangspunkt købte denne farve, fordi jeg er forelsket i Lana Del Rey, har ikke gjort, at jeg ikke også elsker den højt. Denne form for neon-orange-røde farve er virkelig perfekt til en forholdsvis bleg hud med kølige undertoner. Det er lidt mere gang i farven end en almindelig rød læbestift, hvilket jeg er vild med.

NARS Audacious Lipstick Danmark

Swatches af Barbara, Brigitte, Vanessa og Lana

Som man kan se på mine swatches er det tydeligt, at Barbara er langt mere nude i farven i forhold til Brigitte og Vanessa.

Disse læbestifter har tydeligvis imponeret mig og selvom de er lidt dyrere end hvad jeg er vant til, har de virkelig været alle pengene værd. Især Vanessa bliver brugt flittigt.
De farver, jeg drømmer om at købe næste gang, er Anita, Greta eller Natalie.

Hvis du gerne selv vil kigge nærmere på dem kan du finde dem på HQHAIR.COM og NARSCOSMETICS.EU. De koster ca. 250 kr. stykket og begge steder er der mulighed for fri fragt.

 

 

29. januar 2015
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.