fbpx

NARS SOFT MATTE COMPLETE CONCEALER

Posted in Anmeldelser

NARS Soft Matte Complete Concealer Anmeldelse Danmark SwatchesI dag skal vi snakke om de helt nye concealere fra NARS – nemlig NARS Soft Matte Complete Concealer. Sikke et langt navn! Men det lyder meget godt, ikke?
Jeg er selv kæmpe fan af NARS Radiant Creamy Concealer, som jeg synes er helt fantastisk. Derfor har jeg også en vis tiltro til NARS laver noget fantastisk, selvom det er mere specielt med en fast concealere.
Læs nedenunder, for at høre mine tanker om netop denne.

LÆS OGSÅ: BEST OF CONCEALERS | til lys hud

NARS Soft Matte Complete Concealer Anmeldelse Danmark Swatches

NARS Soft Matte Complete Concealer

NARS Soft Matte Complete Concealer er som nævnt den helt nye concealer fra NARS, som I meget gerne skulle kunne finde i jeres lokale Sephora nu. Den er meget anderledes end mange andre nyere concealere. Den her er nemlig fast og findes i en krukke. Det betyder, at den skal duttes på med fingrene.

Jeg har før prøvet den her slags faste concealere, som sjældent fungerer godt under øjnene. Men den her er faktisk det modsatte. Den er ekstremt blød, cremet og nem at blende ud. Den giver den mest naturlige finish – perfekt til de dage, hvor man bare skal dække lidt mørke rander og et par urenheder.

NARS Soft Matte Complete Concealer består også af tre funktioner; blur, concealer og smooth. Alle ting man elsker at høre i en concealer, ikke? Nedenunder kan I også se swatches af de to farver, jeg har fået lov til at prøve. Light 2 passer perfekt til min hudtone og jeg elsker den ikke er for lys, da det er en ekstremt naturlig concealer. Jeg kunne dog godt finde på at købe Light 1 bare for highlighter effekten.

LÆS OGSÅ: Smashbox Studio Skin Foundation og ConcealerNARS Soft Matte Complete Concealer Anmeldelse Danmark Swatches NARS Soft Matte Complete Concealer Anmeldelse Danmark Swatches

I kan som sagt finde disse NARS Soft Matte Complete Concealer i jeres lokale Sephora nu og de koster 245 kr. stykket. De kommer i 10 forskellige nuancer, så der burde være noget til os alle.

Jeg er i hvert fald blevet imponeret over hvad en concealer i en krukke rent faktisk kan gøre. Jeg glæder mig til at bruge den her på alle de dage, hvor jeg bare skal i skole og ikke gider gøre det store ud makeuppen – men stadig gerne vil se ud som om jeg er i live.

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Produkterne er modtaget som gave

7. februar 2017
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.