fbpx

NARS Unfiltered I Cheek Palette

Posted in Anmeldelser

NARS Unfiltered I Cheek Palette Danmark SwatchesI dag skal vi kigge nærmere på den nye NARS Unfiltered I Cheek Palette, som fornyeligt er blevet lanceret. Det er en blush palette med seks smukke blushes – alle sammen i den her fantastiske kvalitet, som kun NARS kan levere.

Du kan finde denne palette i to forskellige versioner – en med lysere blushes og så den her, hvor der er godt knald på farverne. Dette er måske ikke det mest oplagte bud til en person som mig, som i forvejen er en smule bange for blushes. Men jeg er faktisk blevet ret imponeret – læs mere om denne skønne NARS Unfiltered I Cheek Palette nedenunder her.

NARS Unfiltered I Cheek Palette Danmark Swatches

NARS Unfiltered I Cheek Palette – nu i Sephora

Denne palette består som sagt af seks blushes – eller nærmere fem. For den første i rækken er klart en highlighter, som er gylden og lækker. Denne palette retter sig helt sikkert mod mennesker med mørkere hudtoner og vil se helt fantastisk ud på solbrun hud. Det er jeg dog ikke velsignet med, så jeg må se om jeg ikke kan få den til at virke alligevel.

Mine personlige favoritter er den øverste række; Watch Me er highlighteren, som ligner NARS Albatross ret meget – den er gylden på den lyse måde, Me First er en smuk orange blush med lidt shimmer i – helt perfekt ovenpå en bronzer og Takeover, som er en brunlig blush, der minder meget f.eks. MAC Margin. Igen perfekt ovenpå en bronzer, især på solbrun hud.
Anden række er lidt vildere; Out There er en rødbrun blush, som er helt mat og fantastisk pigmenteret. Chic er en lilla blush, som også er mat og meget smuk – især på mørk hud og til sidst Exhibit A, som er den eneste i paletten, som er fra den faste kollektion. Den er knaldrød og så smuk.

Hver af farverne er 3,5 gram i denne palette i modsætning til en full size på 4,8 gram. Så man får faktisk en hel del produkt og så koster paletten kun 405 kr. I kan som sagt finde den i Sephora nu eller på NARS europæiske hjemmeside. Nedenunder kan I se swatches af de otte farver.

NARS Unfiltered I Cheek Palette Danmark Swatches

Jeg er simpelthen så vild med den her palette – også selvom den er lidt i den vilde ende. Den anden palette er næsten endnu mere fascinerende og jeg kunne nemt finde på at købe den til min samling. Det er en genial måde at få en masse nye blushes til en rigtig god pris.


FØLG BLOGGEN PÅ

Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Produktet er modtaget som gave. 

21. februar 2017
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.