fbpx

ColourPop Shadows | ColourPop til Danmark

Posted in New in (shopping)

ColourPop til Danmark Eyeshadows Øjenskygger Anmeldelse Blaze SwatchJeg har fået fragtet nye øjenskygger fra ColourPop til Danmark, som jeg gerne vil dele med jer. Det er nu tredje gang, at jeg bestiller hos dem igennem ShopUSA. Denne gang valgte jeg at nøjes med øjenskygger og det blev disse fire, som blev klikket ned i kurven. Kunne nok have valgt mange flere, men jeg fandt en rabatkode til ShopUSA på 200 kr., så med fire øjenskygger blev fragten til Danmark kun omkring 14 kr. Læs med nederst for en lille hurtig guide til ShopUSA og hvordan jeg bruger det.

ColourPop Danmark Eyeshadows Øjenskygger Anmeldelse Blaze Swatch ColourPop til Danmark Eyeshadows Øjenskygger Anmeldelse Blaze Swatch

At finde øjenskygger fra ColourPop kræver en hel del tålmodighed, google-søgning og held. De har så mange farver og forskellige finishes – så at finde frem til, hvad man tror man godt kan lide, tager altså lidt tid. Her er en kort gennemgang af mine fire nye farver:

Telepathy var den første, som jeg vidste jeg måtte klikke hjem. Den er lavet i samarbejde med KathleenLights og det er den smukkeste guld-olivengrønne farve, jeg nogensinde har set i en øjenskygge. Jeg føler virkelig, at den er unik.

Lovely er den lyseste af disse farver. Det er en pæn lys champagne farve med glitter. Jeg tænker, at den både kan være godt som en highlighter farve, men også på hele øjenlåget.

Sunset Blvd er åbenbart en ny farve fra Kaepop kollektionen – jeg købte den bare, fordi jeg synes den så pæn ud. Det er den eneste af disse farver, som ikke er metallisk. Den har dog stadig shiny og har en lidt mørkere champagne farve end Lovely.

Sequin er en lyserød-kobber farvet øjenskygge med glimmer i. Den er også ret metallisk, men har stadig lidt løs glitter ovenpå. Den minder enormt meget om f.eks. MAC Coppering, hvis den altså var metallisk. Tænker den er flot i et smokey eye over hele øjenlåget.

Jeg kæmper stadig med at finde ud af den bedste måde at bruge disse på. ColourPop siger, at man både kan bruge fingrene og en syntetisk børste. Indtil videre virker de bedst for mig med fingrene – men vil prøve at arbejde lidt mere med børster, da jeg har nemmest ved det.
ColourPop til Danmark Shadows Øjenskygger Anmeldelse Blaze SwatchSHOPUSA GUIDE
Hver eneste gang jeg nævner ColourPop produkter, følger der altid en masse spørgsmål med omkring hvordan jeg gør. Og det er heldigvis ikke særlig avanceret.
Alle tre gange har jeg brugt ShopUSA, hvor jeg opretter en ordre hos ColourPop og får det sendt til min “amerikanske” adresse hos ShopUSA. Den adresse får man givet, når man opretter en profil hos dem.
På den måde sørger ColourPop for at sende varerne til denne postboksadresse i Virginia, hvor ShopUSA modtager det, tjekker indholdet af pakken, sender et billede til mig, så jeg kan se alt er i orden og afsender det med fly. De sender afsted en gang om ugen – torsdag, og det plejer jeg altid at modtage om tirsdagen ugen efter, hvor det kan afhentes i en GLS shop.
Men bemærk, at ShopUSA er en rigtig dyr tjeneste at bruge, da man både betaler dem for at håndtere pakken og importgebyret + moms i Danmark. Derfor bestiller jeg kun, når jeg kan få fingrene i en rabatkode. Det ovenover er bestilt med en rabatkode på 200 kr., hvor min samlede fragtpris var på 250 kr. De 200 kr. fik jeg så i rabat og derudover, fordi jeg har handlet der før, fik jeg en rabat på 5 dollars. Derfor endte jeg kun med at betale 20 dollars til ColourPop og 14 kr. til ShopUSA – i alt ca. 150 kr. for disse 4 øjenskygger, som er 37,5 kr. stykket.
Jeg ved, at der er også er en del sælgere på eBay, som sælger alle ColourPop produkterne. Det er dog altid til overpris og jeg vil helt sikkert anbefale, at man i stedet venter på en rabatkode hos ShopUSA og køber det direkte hos ColourPop selv. Rabatkoderne finder jeg på enten deres Facebook eller Instagram

Jeg vil give en stor anbefaling til ColourPop, fordi de laver så gode produkter til en rigtig god pris. Det er billigere end det meste makeup, der kan købes i Danmark, til gengæld er det oftest langt bedre. Jeg ved, at jeg i hvert fald slet ikke er færdig endnu med at shoppe derinde.

FØLG MED PÅ BLOGLOVIN’ OG FACEBOOK

25. februar 2016
/
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Jackie

  Fedt!!! Jeg har længe ønsket mig Colorpop skygger især Thirsty Girl og Dare, men har nemlig syntes, at fragten med shop USA blev alt for dyr, i forhold til beløbet jeg købte for. Jeg anede ikke, de lavede rabatkoder. Dem vil jeg helt sikkert til at holde øje med 🙂

  25. februar 2016 at 09:54
  • Reply JohanneKristensen

   Sådan – hvor er det godt jeg endelig fik skrevet det i et indlæg. For jeg kunne da heller ikke finde på at købe det til fuld pris – lidt nærig har man vel lov at være 😉
   Men siden jeg opdagede deres Instagram profil for en måned siden, har der allerede været to koder. Så helt sikkert en god idé at holde øje derinde.

   25. februar 2016 at 10:06
 • Reply Cecilie

  Hvilken kode brugte du?? ❤ Kan forresten super godt lide din blog!

  8. april 2016 at 00:13
  • Reply JohanneKristensen

   Tusind tak for rosen 🙂
   Jeg kan dog desværre ikke huske hvilken kode jeg brugte og den er sikkert også udløbet nu.
   Men jeg ved, at du får 100 kr. i rabat, hvis du opretter dig som ny kunde ??

   8. april 2016 at 10:01

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.