fbpx

NEW IN: MAC pensler 234, 135 & 129

Posted in New in (shopping)

MAC_børster_234_135_129_anmeldelse_makeup_pensler_anmeldelse

FØLG MED PÅ BLOGLOVIN OG FACEBOOK

Her kommer et lille sødt indlæg om mine nye MAC pensler, som jeg købte i New York. Jeg er den slags makeup junkie, som altid mangler pensler – for det er nemlig noget af det kedeligste at købe, synes jeg. I hele 2015 og indtil nu har jeg i alt købt disse tre fra MAC og et sæt pensler fra Real Techniques og det er alt. Og det er altså ikke meget i forhold til hvor mange læbestifter, foundations eller highlightere jeg for eksempel har købt. Så når jeg endelig får investeret i nye pensler, skal det fejres med et blogindlæg!

Den vigtigste børste af disse tre må være nr. 135, som jeg så i en masse youtube-videoer og som jeg naturligvis derfor måtte eje. Den har den her fantastiske form og størrelse, hvor den både kan bruges til pudder, bronzer eller contour. Jeg elsker den slags alsidige børster, da jeg hader at bruge en milliard børster til at lægge en simpel makeup.

Nr. 234 havde jeg også set mig lun på inden jeg var taget afsted. Den så ret interessant ud på hjemmesiden, så da jeg kom til New York, spurgte jeg bare efter den og fik den serveret i hånden. Den er ret speciel, fordi den på den ene side af børsten er naturhår (dem I kan se på billedet) og den anden side er lavet af syntetiske hår. Idéen virkede ret god – men er lidt i tvivl om hvordan jeg skal bruge den. Tror jeg må prøve lidt frem.

Den sidste børste blev jeg overtalt til at købe i butikken – det er nr. 129. I butikken så den stor og fluffy ud og ville være den perfekte blush børste. Fra ny er den lidt mere samlet og fast, men den søde ekspedient i MAC lovede mig, at den ville blive løsere med tiden, så det ser jeg frem til.
MAC_børster_234_135_129_anmeldelse_makeup_pensler_anmeldelsemac pensler børster makeup 234 135 129 guide anmeldelse
Jeg glæder mig enormt til at få taget disse i brug og forhåbentlig få taget mig sammen til at vokse en større pensel samling i 2016 – et oplagt mål for en makeupafhængig person som mig! Har I nogle pensler, I slet ikke kan leve uden?

FØLG MED PÅ BLOGLOVIN OG FACEBOOK

9. februar 2016
/
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Maria

  Zoeva laver nogle fantastiske makeup brushes ! Både sæt til billige penge og pensler enkeltvis 🙂
  Dem vil du altså blive gladere for

  9. februar 2016 at 10:07
  • Reply JohanneKristensen

   Ja, Zoeva er helt sikkert nogle jeg mangler i min samling! Har tit kigget på dem – men nogen gange er det bare svært at få dem hele vejen i indkøbskurven og købe dem, når man internetshopper ?

   9. februar 2016 at 12:14
 • Reply Yasemin

  Min yndlings lige pt er Sigmas F80. Den kan jeg slet ikke leve uden. Jeg tror også jeg må skaffe 135. MACs pensler er mine yndlings. 🙂 Som en anden har kommenteret vil jeg helt sikkert anbefale Zoeva!

  //Yasemin
  yasfash.com

  9. februar 2016 at 12:22
  • Reply JohanneKristensen

   Sigmas F80 er også en god gammel klassiker for mig – desværre har min Beauty Blender lidt overtaget dens arbejde til foundations 🙂
   Men Zoeva må klart være det jeg går efter næste gang, kan jeg godt høre 😀

   9. februar 2016 at 13:17

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.