fbpx

NEW YORK CITY

Posted in Livsstil
New York City rejse guide anbefaling dansk danmark

Billederne er fundet på Pinterest – redigeringen har jeg selv stået for.

Jeg kan ikke få hænderne ned af glæde – for i morgen flyver jeg til New York City for første gang! Det er første gang jeg er så langt væk hjemmefra og selvom det kun er en uge, kan jeg slet ikke vente med at komme over og se hvad al den hype handler om.

Rejsen er sammen med min kæreste og heldigvis er vi begge ret gode til at shoppe (han er måske endda lidt bedre end mig?), så vi har de samme udgangspunkt og vi bliver derfor ikke så let uenige om hvad der er vigtigt, når man er i en by som New York. Så selvom vi prøver at presse lidt kulturelle ting ind i vores program og de obligatoriske sightseeing udflugter, så kommer det nok i høj grad til at handle om shoppingen. Og jeg har da i særdeleshed øje på noget makeup, som er sværere at få herhjemme. Jeg skal helt sikkert i Ulta og have nogle Lorac paletter, for dem har jeg været forelsket i gennem de sidste par år. Desuden glæder jeg mig bare til at komme i Sephora og se alle de skønne makeupmærker i virkeligheden og ikke bare igennem en hjemmeside.

Jeg tænker at lave en rejseguide, når jeg er hjemme igen. Den kommer ikke kun til at handle om makeup, men jeg synes selv jeg manglede lidt danske rejseguides, da jeg selv sad og søgte. Så jeg vil gøre mit bedste for at få taget en masse gode billeder og prøve en masse forskelligt! Og ellers har jeg sørget for at forberede nogle indlæg mens jeg er væk, som dukker op i løbet af næste uge. Så på bloggen kommer man ikke til at bemærke jeg er væk. Og hop gerne ind forbi min Instagram: JohanneLovesMakeup, hvor jeg helt sikkert nok skal dele lidt billeder.

Hvis der sidder nogen derude, som har nogle tips, jeg bare må have inden jeg tager afsted, så fyr dem endelig af i kommentarerne nedenunder – det vil blive taget i mod med kyshånd!


Følg med på
logo_b

21. januar 2016
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.