fbpx

NIP + FAB hos Lookfantastic.dk

Posted in New in (shopping)

Nip + Fab hos Look Fantastic DK

Reklame

Jeg har glædet mig til at dele de her lækre produkter med jer. For hvis I ikke allerede kender Nip + Fab kommer i til det nu – og det er virkelig et fantastisk mærke, kan jeg love. Blandt andet Kylie Jenner er fan. Nip + Fab laver produkter med aktive ingredienser som for eksempel glycolic acid (glykolsyre) og hyaluronsyre og derfor er de ekstra interessante i mine øjne! Så vil I lære mere om disse skønne produkter fra Nip + Fab, så læs med her!

Og hvis I synes jeg er lidt fraværende på bloggen i de her dage, så er det bare fordi jeg både har en masse eksamenslæsning OG en computer til reparation. For de to ting går jo virkelig godt hånd i hånd…

Nip + Fab Dragon's Bood Fix SerumNip + Fab Glycolic Fix Liquid Glow 6%

Nip + Fab hos Lookfantastic.dk

Nip + Fab dukker op flere og flere steder – og det er super fedt! Du kan blandt andet købe det hos lookfantastic.dk (reklamelink), hvor de har et kæææmpe udvalg af produkter. Jeg er især vild med deres hudpleje, men de sælger faktisk også makeup. Så lad os kigge nærmere på de fem produkter, jeg har at vise frem i dag.

Nip + Fab Dragon’s Blood Fix Serum, 141 kr. (reklamelink)

En serum til tør og dehydreret hud (jubii!), som både har hyaluronsyre og dragon’s blood, som jeg ikke ved så meget om. Det jeg ved er, at den her har fået fantastiske anmeldelser og jeg har selv kigget på den flere gange. Jeg glæder mig til at give min hud lidt ekstra fugt med den her!

Nip + Fab Glycolic Fix Liquid Glow Extreme 6%, 141 kr. (reklamelink)

Jeg elsker glycolic acid i min hudplejerutine og lige nu bruger jeg kultproduktet, Pixi Glow Tonic (reklamelink), som jeg er så vild med. I Pixi Glow Tonic er der 5% glycolic acid og i den her er der 6%.Derfor kunne jeg godt forestille mig at supplere med den her på 6% hver anden aften for at få endnu mere effekt. Glycolic acid er fantastisk til at forbedre hudens overflade og kæmpe mod forstørrede porer, hudorme og generelt uensartethed.

Nip + Fab Glycolic Fix Night Pads Extreme, 106 kr. (reklamelink)

Dette produkt ligner rigtig meget deres Liquid Glow, som du ser ovenover. Den her er bare i små vatrondeller – klar til at blive brugt. Super smart hvis man har lidt travlt eller er ude og rejse. Der er faktisk også både salicylsyre og hyaluronsyre som er med til at både at bekæmpe uren hud og fugte samtidig. En super måde at rense sin hud af med efter man er færdig med at fjerne makeup.

Nip + Fab Glycolic Fix Extreme Night Pads Nip + Fab Glycolic Fix Extreme Bubble Mask

Nip + Fab Glycolic Fix Extreme Bubble Mask, 39 kr. (reklamelink)

Jeg elsker en god sheet mask – og den her ser sjov ud. Det er en nemlig en af dem der bobler op samtidig med den urenheder og overskydende olie. Jeg forestiller mig den er fantastisk til jer med olieret hud (generelt – masker med kul til jer er helt fantastisk!). Der er selvfølgelig også glycolic acid i den her til at hjælpe på hudens overflade.

Nip + Fab Make Up Eyeshadow Palette, 92 kr. (reklamelink)

Nip + Fab er ikke kun hudpleje – men også makeup. Dette vidste jeg ikke, så jeg var lidt overrasket over at se en øjenskyggepalette hos et hudplejebrand. Og jeg forstår ikke altid hvorfor mærker skal lave den slags koblinger – nogen gange er det bare godt at holde fast i det, man er god til.

Nedenunder her kan I se swatches af paletten, som består af 12 forskellige øjenskygger. De er alle meget brune og neutrale i undertonen, hvilket er fedt. Der er to shimmer farver og resten er matte. Det er en rigtig fin palette – farverne er måske ikke helt så pigmenterede som man ser hos nogle andre brands, men på den anden side får man også 12 øjenskygger for 92 kr. Og udvalget af farver gør den super nem at arbejde med, da man har matte øjenskygger fra de helt lyse farver til de mørke. En rigtig god basispalette!

Nip + Fab Makeup Eyeshadow Palette Nip + Fab Makeup Eyeshadow Palette

Så kom vi igennem de fem produkter. Er I lige så meget oppe at køre som mig? Eller kender I måske allerede Nip + Fab? Jeg er i hvert fald meget fascineret af hudplejeprodukterne og jeg kan ikke vente med at integrere dem i min hudplejerutine. Hvis I mangler noget nyt hudpleje, som I ved virker, så ville jeg helt sikkert kigge nærmere på Nip + Fab!

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!
FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ Facebook | Instagram

13. december 2017
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.