fbpx

NUDESTIX | det perfekte “less is more” makeup

Posted in Anmeldelser

Nudestix Sephora Danmark

Reklame

Nudestix har ramt Danmark og Sephora – og det er noget, vi alle sammen skal være glade for! Nudestix er nemlig det perfekte hverdags-makeup-brand, hvor fokus er på simple farver, der let kan lægges og som gør at du kan fremhæve dine smukkeste sider. Så læs med, hvis du ikke kan få nok af simple produkter, som rent faktisk er nemme at bruge!

Og glem ikke at deltag i min lækre konkurrence i samarbejde med CND lige her!

Nudestix Intense Matte Lip PurityNudestix Lash Lengthening Mascara

Nudestix hos Sephora

Nudestix er noget andet. Det er både noget andet end det jeg normalt skriver om på bloggen og noget andet end det vi ser i butikkerne lige nu. Hos Nudestix er der nemlig fokus på det simple, lette makeuplook. Det makeuplook man kan påfører på farten med få, enkle produkter. Et produkt kan bruges til flere ting og med få trin har man det perfekte hverdagslook.

Kollektionen, der har ramt Danmark, består af en række produkter fra læbestifter til mascara. Alle produkterne koster 210 kr. og de kan allerede nu findes hos Sephora eller sephora.dk. Hvert produkt kommer i hver sin lille metalæske med en spidser og et spejl i låget. Idéen er, at man i det lille metaletui kan tage de produkter, man har lyst til, med på farten.

LÆS OGSÅ: L’OREAL PARADISE EXTATIC | lever den op til hypen?

For det første er der Lash Lengthening Mascara, som lover at give både vipperne fylde og længde. Samtidig er der også peptides i, som jo er med til at booste vippernes egen vækst. Man skulle kunne se en forskel, hvis man bruger den 30 dage i træk! Deres Eyebrow Stylus Pencil & Gel er det perfekte kombi-brynprodukt. Der er en trekantet blyant i den ene ende og en brynmascara i den anden ende. Den kommer i fire farver og jeg er allerede HELT vild med brynmascaraen, som virker fantastisk.

Nudestix er vilde med det naturlige look og derfor finder man ingen foundations i deres kollektion. Til gengæld er der Concealer Pencil, som måske ser lidt skræmmende ud – men blender helt fantastisk. Jeg har allerede brugt den et par gange til at forme mine bryn med og det gør den til perfektion!

Nudestix Concealer Pencil

Nudestix SephoraNudestix Magnetix Eye Color

Og til de produkter, jeg synes er rigtig sjove. Nemlig deres Magnetic Eye Color. De kommer i 9 metalliske farver og 7 matte. De er super cremede og pigmenterede. Men man skal være lidt hurtig til at arbejde med dem – for de sætter sig hurtigt og er på den måde super holdbare. Selv på olierede øjenlåg.

Til sidst er deres læbeprodukter, som kommer i to slags. Lip + Cheek Pencil som er den fugtgivende hverdagslæbestift i  8 naturlige farver og deres Intense Matte Lip + Cheek Pencil, som navnet nok fortæller, er den matte version i 8 farver. Begge kan også med fordel bruges på kinderne til blush.

Nedenunder her kan I se swatches af en række af farverne. Mine personlige favoritter er nok Concealer Pencil og Magnetic Luminous Eye Color i Angel.

LÆS OGSÅ: 5 bærfarvede læbestifter til vinteren

Nudestix Swatches

Jeg tror virkelig på, at den her kollektion har noget til enhver smag. Og hvis vi alle skal være helt ærlige, er der mange dage, hvor det hele bare gerne må gå lidt let. Det er Nudestix altså perfekt til!

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!
FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.