fbpx

NYE ØJENVIPPER | House of Lashes

Posted in Anmeldelser

House of Lashes DanmarkFor noget tid siden fik jeg disse tre skønne par øjenvipper ind af døren fra House of Lashes. House of Lashes er uden tvivl et af mine yndlings øjenvippemærker – de er bare så irriterende svære at få fat på. Men heldigvis kan der være gode ting ved at være tilmeldt et nyhedsbrev og da de havde gratis levering i hele verden en weekend, skyndte jeg mig naturligvis at slå til.

House of Lashes Danmark

House of Lashes til Danmark

Vi er jo så heldige at bo i et land, hvor vi ikke kan shoppe for mere end 80 kr. udenfor EU’s grænser før der skal betales moms af varerne. Det kan være lidt frustrerende og det er derfor blevet min fineste mission at finde ud af, hvordan jeg kan få mest muligt ud af min shopping fra USA.
Disse premium luxe collection lashes koster alle 12 $ stykket – hvilket i dagens kurs svarer til 79,50 kr. Så det er liiiiiiige akkurat under toldgrænsen. Men være opmærksom på dette, da dollaren jo kan svinge en del i forhold til vores krone og det er virkelig ærgerligt at blive taget i tolden med en pakke til 82 kr. Oveni kommer fragten naturligvis – men den tæller ikke med i den moms-berettigede værdi, så den betyder ikke så meget. Fragten er 9 $, hvilket giver en samlet pris på et par øjenvipper på 139 kr. Så begynder et par øjenvipper måske at være i den dyre ende, selvom jeg er fan.

Men jeg er jo heldigvis tilmeldt deres nyhedsbrev, hvor de tit sender rabatkoder ud og pludselig kom der en på gratis fragt uanset hvad man købte for. Det udnyttede jeg til det maksimale og lavede tre ordre (ikke særlig pænt, det ved jeg godt), som alle jo kun kostede 79,50 kr. stykket. Men jeg har nu fået nye falske øjenvipper til min samling og jeg er vild med dem.

House of Lashes Danmark House of Lashes DanmarkHouse of Lashes – Starlet, Iconic og Featherette

Jeg havde allerede Iconics i min samling, som jeg havde købt tidligere. De er super flotte og er behagelige, selvom de har et meget tykt bånd. Jeg ledte dog efter noget, som var knap så voldomt og derfor bestilte jeg Starlet og Featherette hjem. Deres øjenvipper i premium luxe collection er generelt til den lidt vildere side og er ikke som sådan hverdagsøjenvipper. Men flotte er de altså.

I kan finde dem lige her og som sagt til 12 $ stykket.

House of Lashes DanmarkJeg er ret forelsket i de nye par, jeg har fået anskaffet mig og jeg kunne sagtens finde på at købe flere, hvis der kommer en lignende rabatkode igen. De er helt sikkert pengene værd til 79,50 kr., da de nemt kan genbruges mange gange. Det er altid et stort plus hos mig.

 

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Marie

  Måske et dumt spørgsmål – men er det dagsprisen på bestillingsdatoen? Jeg troede egentligt de havde en fast kurs de regnede ud fra ved tolden, derfor har jeg aldrig turde bestille hvis den lå lige omkring 80kr. ☺️

  26. maj 2016 at 16:12
  • Reply JohanneKristensen

   Et virkelig godt spørgsmål! Jeg har selv været meget i tvivl – især fordi, at hvis deres kurs svinger højere end den rigtige valutakurs gør, får man jo problemer. Men jeg går næsten ud fra, at de regner efter en aktuel pris. Måske ikke en præcis dagspris – men så forhåbentlig da i hvert fald en ugepris. Disse tre pakker gik alle igennem og håber virkelig, at de lader tvivlen komme en til gode og sender den igennem, hvis valutaen er steget bagefter.

   26. maj 2016 at 20:12
 • Reply Yasemin

  Åh, de er simpelthen så flotte! Og tusind tak for tippet, Johanne! Vil helt sikkert bestille nogle hjem.
  xx Yasemin // yasfash.com

  27. maj 2016 at 12:57
  • Reply JohanneKristensen

   Godt at høre – er helt sikker på du bliver glad for dem. De er simpelthen så smukke ?

   27. maj 2016 at 15:51

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.