fbpx

NYHEDER FRA SEPHORA – deres eget mærke

Posted in New in (shopping)

Nyheder fra Sephora i DanmarkMange glemmer nok, at Sephora har andet end deres high-end mærker, som vi alle snart kender rigtig godt. De har jo faktisk også hele deres egen store kollektion. Den er ofte overset – og det synes jeg ærlig talt er en skam. Læs med i dag for at se, hvorfor du absolut skal tjekke Sephoras eget mærke ud! Så her kommer nyheder fra Sephora til sommeren 2017.

Produkterne er modtaget som gave // SPONSORERET

Nyheder fra Sephora i DanmarkNyheder fra Sephora i Danmark

Nyheder fra Sephora – sommeren 2017

Det er sommerkollektionerne, der er fokus på lige nu. Og det betyder en masse lækre, lette farver. Farver som man lynhurtigt kan smide i ansigtet på en varm sommerdag. Her er helt sikkert nogle produkter i blandt, I ikke vidste Sephora havde!

Sephora produkter til ansigtet

Produkterne til ansigtet er helt fantastiske i denne omgang! Den ene, Glow Finishing Pressed Powder, som ligner noget fra Guerlain. Farverne er sat sammen sådan, at man får en fin glød og samtidig hjælper med at skjule f.eks. rødme. Samtidig er den jo bare så fin at kigge på! Den koster 150 kr. Til en god pudder, har man brug for den perfekte børste – og her er Pro Allover Powder no. 61 en fantastisk mulighed. Det er en kæmpe børste med de blødeste hår. Jeg er så forelsket i den! Den koster 320 kr. Til sidst vil jeg nævne Luminizer to go* Stick Luminizer, som er den smukkest cremehighlighter. Jeg har den i Miss Sparkling, som giver en flot perlemorseffekt på huden. Perfekt til os med lys hud.

Sephora produkter til læberne

Til læberne er der også kommet et skud nye ting. Især lette produkter, som passer perfekt til sommerens varme. Der er en Outrageous Plum Effect Lip Gloss, som skal give lidt ekstra volume til læberne i seks forskellige farver. De koster 120 kr. stykket. Kiss Me Gloss er en slags lipgloss med en del pigment og fungerer som en roll-on. Meget sjov – og meget fin i farven! Den koster 75 kr. Til sidst blandt dagens produkter er Flash Jumbo, som er en række flotte læbestifter med en del pigment i sig, så man kan påføre dem lynhurtigt i et swipe. De koster 100 kr. stykket.

Nyheder fra Sephora i DanmarkNyheder fra Sephora i Danmark

Sephora produkter til øjnene

Til sidst er der kategorien til øjnene. Her kommer tre forskellige eyelinere, Stylographic – alle med forskellige tip alt efter hvor dramatisk en eyeliner, man ønsker. De koster 115 kr. stykket. Samtidig kommer der også Colorful Duo, som er sammensat af Sephoras egne øjenskygger og med to og to i hver har man 24 forskellige duoer, som fungerer perfekt sammen. De koster 100 kr. stykket. Det er sommer – og så har man brug for vandfast mascara. Der kommer to slags, The Mascara Waterproof til 150 kr. og Outrageous Curl Waterproof til 170 kr. Mascara er jo altid svært og meget personligt. Men jeg er allerede fan af den originale Mascara Waterproof!
Til sidst er der den smukkeste palette, Mixology Palette, som består af 18 forskellige øjenskygger sat sammen så de kan kombineres med hinanden i de små grupper de sidder i eller bare blandes allesammen. Den her øjenskyggepalette er fantastisk og har nogle vanvittigt pigmenterede og bløde farver – hvilket både gælder shimmerøjenskyggerne OG de matte. Tjek den her ud, hvis du er i nærheden af en Sephora og elsker naturlige farver. Jeg lover dig, at du ikke bliver skuffet – bare se mine swatches nedenunder! Den koster 250 kr.

Nyheder fra Sephora i DanmarkNyheder fra Sephora i Danmark Nyheder fra Sephora i Danmark

Sephoras eget mærke fortjener meget mere kærlighed – og jeg håber lidt, at I har kunne fornemme min begejstring og fået lov til at opleve produkterne på en anden måde her. Bare man kigger på deres øjenskygger, kan de altså noget helt specielt! Og de her produkter er bare et udvalg af nyhederne, så der er endnu flere lækre ting, man kan få fingrene i! Så hop ned i jeres nærmeste Sephora og giv dem lidt opmærksomhed! Og så lover jeg at snakke om noget andet end Sephora produkter i næste uge – god weekend!

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!
FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

30. april 2017
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.