fbpx

NYHEDER I SEPHORA | forår 2017

Posted in New in (shopping)

Nyheder i Sephora Danmark Becca Marc Jacobs Benefit Kat Von DEn ny sæson nærmer sig og det betyder også at der er nyheder i Sephora. Foråret begynder lidt tidligt i Sephora – men det er bestemt ikke dårligt i mine øjne. Nu har jeg nemlig snart fået nok af mørk og trist vejr. Så hvad er bedre end at kigge lidt fremad og se smukke, livlige farver?

Udover nogle nye kollektioner fra allerede eksisterende eksklusive mærker, kommer der også nogle helt nye mærker som f.eks. BECCA.

Nyheder i Sephora Danmark Becca Marc Jacobs Benefit Kat Von D

Nyheder i Sephora – foråret 2017

Der dukker fire helt nye brands op hos Sephora nu her og det er Becca, Skinfood, Caolion og Too Cool For School. I dag har jeg dog fokus på noget af det nye makeup – men det kan være der dukker lidt hudpleje indlæg op også, for der er kommet rigtig mange nye lækre ting.

BECCA

Som sagt kommer hele Beccas kollektion til Sephora i løbet af februar. Det betyder både, at man kan få fingrene i nogle af de bedste highlighters i verden (læs min anmeldelse af dem her!), men også muligheden for at finde de smukkeste blushes, flydende highlighters, foundations og primere.
Mineral Blush i kan se på billedet ovenover er Snapdragon og er simpelthen så smuk. Desuden kommer der også en Ever-Matte Shine Proof Foundation, som er god til jer derude med olieret hud. Shimmering Skin Perfector Pressed kommer til at koste 315 kr. og deres Backlight Primer Filter kommer til at koste 280 kr.

KAT VON D

Vi er efterhånden blevet ret bekendt med Kat Von D og hendes makeup i Danmark. Men det betyder ikke, at vi har den fulde kollektion i Danmark. Det bliver dog bedre nu, hvor der kommer 16 nye farver af hendes kendte Lock-It Liquid Foundation, nye børster, en setting powder og en setting spray. Rigtig spændende produkter som passer til tidens trend om mat og holdbar hud.

Nyheder i Sephora Danmark Becca Marc Jacobs Benefit Kat Von DNyheder i Sephora Danmark Becca Marc Jacobs Benefit Kat Von D

BENEFIT

Benefit kommer med en helt ny blush – nemlig Galifornia Blush, som selvfølgelig er inspireret af sol og sommer i Californien. Desuden kommer der også nye produkter i deres They’re Real serie. Derudover bliver Dandelion Brigthening Face Powder gjort til sin egen lille kollektion med den originale blush, en flydende highlighter i både mat og dewy. Jeg er vild med den her blush farve, som ser fantastisk ud på lys hud.

MARC JACOBS BEAUTY

Marc Jacobs laver fantastisk makeup og jeg er så glad for, at det kan købes i Sephora. Der kommer lidt nye læbestifter, mascara i tre forskellige farver og både nye lipliners og eyeliners. På billedet ser i Matt Gel Highliner Eye Pencil i Out Of The Blue, som er den smukkeste mørkeblå farve. Udover den er der også tre andre blå eyelinere.

Nyheder i Sephora Danmark Becca Marc Jacobs Benefit Kat Von D

Herover kan I lige se lidt swatches af de to smukke blushes og den seje eyeliner. Det må være de perfekte farver til foråret, som gerne snart må komme.

Det her er bare et lille udvalg af nogle af de nye kollektioner fra de eksklusive mærker hos Sephora. Der kommer også nye fantastiske ting fra Make Up For Ever, NARS, Too Faced (læs om Peach paletten lige her!) og Sleek Makeup.
Og skriv endelig en kommentar nedenunder, hvis I har spørgsmål til priser, produkter eller noget andet – så ser jeg om jeg kan svare!

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Produkterne er modtaget som gave.

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.