fbpx

NYHEDER I SEPHORA | efterårs edition

Posted in New in (shopping)

Nyheder Sephora Efterår Make Up For Ever NARS Too Faced Marc Jacobs Kat Von D NudestixJeg var invitereret med til præsentationen af de nye kollektioner, som kommer til Sephora i efteråret. Så hvad er bedre end at vise nogle af produkterne frem og vise frem, hvad I kan finde i butikkerne fra august af? Det er virkelig nogle spændende nyheder – samt et spritnyt mærke!

Nyheder Sephora Efterår Make Up For Ever NARS Too Faced Marc Jacobs Kat Von D Nudestix

Lad os starte med at kigge på nogle af de fine nye læbeprodukter.

NARS Audacious Lipsticks

Der kommer fire nye smukke farve i Audacious Lipstick familien. Dette er nogle af mine absolut favorit læbestifter – og selvom de er dyre, er de i mine øjne alle pengene værd. Super pigmenterede og cremede. De koster 250 kr. stykket og farven, I kan se ovenover, er Stefania.

Make Up For Ever Artist Rouge

En ny læbestift kollektion fra Make Up For Ever, som indeholder 48 forskellige læbestifter. Det er ret vildt. De er super cremede, pigmenterede og kommer i nogle ret vilde farver som f.eks. grøn og blå. Farven ovenover er M301 og de kommer til at koste 195 kr.

Nudestix Intense Matte Color Lip + Cheek Pencil & Magnetic Eye Pencil

Nudestix er et helt nye mærke i Sephora, som helt simpelt har samme indpakning til alt. Alt bliver lavet i stick/blyantsform og alle produkterne koster 200 kr. stykket. Der er forskellige produkter som læbestifter, concealer og øjenskygger – alle i stickform. Jeg har fået lov til at teste læbeproduktet Purity og øjenskyggen Immortal. De vil blive solgt i Sephora fra oktober.

Marc Jacobs Beauty Air Blush Soft Glow Duo

Dette er nok verdens smukkeste blushfarve, som er helt fløjlsblød. Blushen kan findes i 5 forskellige farver, som allesammen er forholdsvis naturlige. Den er ikke super pigmenteret, hvilket er fantastisk, da den er meget nemmere at bygge op. Især fordi den er så fin i konsistensen, at det ikke på nogen måde kommer til at se unaturligt ud. De kommer til at koste 315 kr. og kan findes i Sephora fra august.

Nedenunder kan I se swatches af disse fine farver.

Nyheder Sephora Efterår Make Up For Ever NARS Too Faced Marc Jacobs Kat Von D NudestixNyheder Sephora Efterår Make Up For Ever NARS Too Faced Marc Jacobs Kat Von D Nudestix

Make Up For Ever Ultra HD Stick Foundation

En foundation, som jeg tror rigtig mange har ventet på, kommer endelig til Danmark. Det er den super hypede Ultra HD Stick Foundation, som nærmest alle youtube’er brugte i en periode. Jeg mangler stadig at finde ud af hvordan jeg arbejder med den bedst, men indtil videre er favorit måden med en beautyblender. Den kommer til at koste 320 kr. og kan købes fra august sammen med de andre nyheder fra Make Up For Ever.

Kat Von D Lock-It Concealer

Der kommer lidt nyheder fra Kat Von D – blandt andet denne concealer, som er i samme kategori som hendes foundation. Den skal være super dækkende og jeg glæder mig til at få den testet lidt af. Den kommer i 21 farver, hvor den ene er helt hvid. Fantastisk til os meget lyse skandinaviske piger. Den kommer til at koste 210 kr. og kan købes fra august. Desuden kommer der også øjenskyggeprimere, en ny øjenskyggepalette og flere farver i hendes Everlasting Liquid Lipstick kollektion. Hvis du vil læse mere om Kat Von Ds produkter, så læs dette indlæg.

Too Faced Lip Injection Extreme

Dette er et produkt, jeg har hørt meget om før i tiden. Det er en lipgloss som gør dine læber større. Den har ingredienser som virker lidt irriterende for læberne og derfor får dem til at svulme op. Det lyder voldsommere end det er. Men det kan godt være en lidt speciel oplevelse at prøve og jeg ved, at nogle slet ikke kan lide det. Jeg synes selv det er ret sjovt og man kan virkelig se forskel med denne.
Den koster 200 kr. Desuden kommer der også brynprodukter og deres Born This Way Concealer i denne kollektion. Ret fedt!

Nyheder Sephora Efterår Make Up For Ever NARS Too Faced Marc Jacobs Kat Von D NudestixNyheder Sephora Efterår Make Up For Ever NARS Too Faced Marc Jacobs Kat Von D Nudestix Nyheder Sephora Efterår Make Up For Ever NARS Too Faced Marc Jacobs Kat Von D Nudestix

Ovenover kan I se swatches af Make Up For Ever Ultra HD Stick Foundation og Kat Von D Lock-It Concealer. De er begge en smule for mørke til mig lige nu (tak for det dårlige vejr, sommer!), men når jeg blender dem ud på nederst billede, kan man se der ikke skal meget farve til før de matcher mig.

Jeg håber, I kunne lide indlægget og har fået lidt inspiration til nye køb fra Sephora til efteråret. Der kommer virkelig mange lækre produkter – også bare fra deres eget mærke. Desuden har de udvidet deres kollektion af Sleek Makeup, som også laver nogle virkelig lækre produkter.
Ellers må I have en skøn søndag i det gode vejr!

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Ingrid

  Det er mega fedt, at du laver sådan nogle ‘produkt updates’, jeg har f.eks. selv tænkt på, hvornår Kat Von D concealeren kom, men det kunne være rart, hvis du samtidig skrev, hvad du synes om dem, så man ved om det er noget, der skal investeres i.
  Det er klart at du ikke kan det med en for mørk concealer, og du skriver også din mening om læbestifterne fra NARS, men f.eks. kunne jeg godt tænke mig at vide hvad du synes om produkterne fra Nudesticks.
  Eventuelt kunne du lave en ‘opdatering’, når du har testet de nye produkter, det ville jeg i hvertfald gerne læse 🙂

  25. juli 2016 at 21:08
  • Reply JohanneKristensen

   Tusind tak for din kommentar!
   Og du har helt ret – jeg har været meget i tvivl om jeg skulle skrive hvordan jeg synes om produktet. Indlægget bliver bare så frygteligt langt så! Men jeg lover at komme med nogle opdatererende indlæg, når jeg har fået prøvet tingene hen af vejen ☺️☺️ Dejligt at høre du læser med!

   26. juli 2016 at 10:56
 • Reply Ayse

  Ved du om de får Kat von D liquid lipstick i farverne “bow n arrow” og “double dare” ? 🙂

  Mvh.

  9. august 2016 at 17:01
  • Reply JohanneKristensen

   Åh, det ved jeg faktisk desværre ikke! Eller… Jeg kan ikke huske det, hedder det nærmere. Prøv at skriv til dem inde på deres Facebookside – der mener jeg de er gode til at svare ?

   9. august 2016 at 19:36
 • Reply Hanna

  Tak for opdatering om Sephora

  21. august 2018 at 08:44
 • Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.