fbpx

NYT HÅR: “the lob”

Posted in Anmeldelser

nyt_hår_klipning_long_bob_lob_dansk_danmark_beauty_makeup_blog

I sidste uge besluttede jeg mig for, at nu var det virkelig på tide at prøve noget nyt med mit hår. Det var vokset sig ret langt, men det var simpelthen så tyndt og spidserne så frygtelige ud. Men jeg har altid elsket langt hår og derfor er det altid svært for mig at give slip på det – selvom det egentlig bare hænger og ser kedeligt og trist ud. Til sidst endte jeg faktisk med at have det i en knold næsten hele tiden.
Men så begyndte jeg at kigge lidt på Pinterest, hvor jeg altid elsker at hente inspiration. Nogle af de billeder jeg kiggede på som inspiration var disse:

Alle billederne er fundet på Pinterest

Alle billederne er fundet på Pinterest

Denne frisurer kaldes en “lob”, som er en betegnelse for en lang bob. Jeg er især vild med Lauren Conrads hår, som ses øverst til venstre. Hendes hår er også forholdsvis tyndt, så vidste det var nogenlunde den forventning jeg selv kunne have til hvordan mit ville se ud. Fandt en rigtig sød frisør her i Århus, som brugte virkelig god tid på mig og mit hår har ALDRIG været sundere. Samtidig har jeg igen mulighed for at style det lidt mere – på disse billeder har jeg krøllet det. Men jeg er også vild med at have det glat med masser af volume på toppen. Jeg er så glad for min beslutning!

nyt_hår_klipning_long_bob_lob_dansk_danmark_beauty_makeup_blog nyt_hår_klipning_long_bob_lob_dansk_danmark_beauty_makeup_blog nyt_hår_klipning_long_bob_lob_dansk_danmark_beauty_makeup_blog
nyt_hår_klipning_long_bob_lob_dansk_danmark_beauty_makeup_blog
Jeg tænker at lave et lille indlæg i næste uge med de nye produkter, som jeg er begyndt at bruge. Det kræver jo pludselig lidt mere af mig – for nu kan jeg ikke rigtig bare smide det op i en knold mere og så ud af døren. Har I andre også nogle frisurer I er inspireret af i øjeblikket? 

Følg med på
logo_b

6. december 2015
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.