fbpx

NYT I SEPHORA | sommerkollektion

Posted in New in (shopping)

Sephora Nyheder Sommer Skandinavien

Jeg har været så heldig at få lov til at prøve en masse sommenyheder fra Sephora og det skulle I da ikke snydes for. Det er nemlig en ret herlig kollektion, hvis jeg selv skal sige det. Der er dømt ægte sommer stemning og for en som mig, der ikke har det store kendskab til Sephoras eget mærke, er jeg blevet ret imponeret. Så her kommer en kort gennemgang af en masse skønne produkter (og billeder!), som I burde kunne finde i Sephora nu.

Sephora Nyheder Sommer SkandinavienSephora Nyheder Sommer SkandinavienSephora Nyheder Sommer SkandinavienLad os starte med læbeprodukterne, hvor der er tre forskellige slags.

Korean Beauty – Wonderful Cushion Matte Lip Cream

Den første er et ret interessant produkt, som er inspireret af Koreansk “cushion” makeup. Det er en slags mat flydende læbestift, men den tørrer ikke så voldsomt ind som mange andre matte læbestifter. Den kommer i seks forskellige farver, som alle er meget pigmenterede. De koster 80 kr. stykket.

Sephora Rouge Balm

Dette er en slags læbepomade med farve, som kommer i otte forskellige farver. Den er meget let pigmenteret (som jeg jo nok ikke er den største fan af), men de virker super rare på læberne og farverne er dejligt nemme at arbejde med. De koster 100 kr. stykket.

Sephora Rouge Shine

En læbestift som, lidt ligesom læbepomaden ovenover, er let pigmenteret og kommer i virkelig mange forskellige farver. Idéen er jo også ret god, da det bliver sommer og det hele skal være lidt lettere på huden. Farverne glider let på og giver god fugt til læberne. Jeg har prøvet den mørke af disse og det er nok den, som jeg bedst kan samarbejde med. Men hvis man er ny i læbestifter og ikke tør det helt vilde, vil jeg klart anbefale dem her. De koster også 100 kr. stykket

Nedenunder kan I se swatches af alle de skønne farver.

Sephora Nyheder Sommer Skandinavien
Sephora Nyheder Sommer Skandinavien

Også en del af deres “korean beauty” kommer disse to produkter.

Wonderful Cushion Healthy Glow Cream Blush

Dette er virkelig en interessant form for blush, fordi den er næsten gennemsigtig og meget våd i konsistensen. Jeg har aldrig været gode til blushes i andre formater end pudder, men jeg vil helt sikkert prøve den til sommer, når der er varmt og jeg ikke orker alle de pudder produkter. Den kommer i fem forskellige farver og koster 110 kr. stykket.

Wonderful Cushion Natural Glow Highlighter

Dette er virkelig et fint produkt og jeg var fascineret af det siden jeg så det første gang. Det er en cream highlighter, som har en champagne farve og den minder i høj grad om Benefits Watt’s Up cream highlighter – denne er bare en smule lysere. Den er meget mere fast i konsistensen end blushen og er super nem at arbejde med. Den kommer kun i denne farve og koster 110 kr.

Sephora Nyheder Sommer Skandinavien

Fingertip Eyeliner i Smart Black og Easy Blue

Et ret sjovt produkt er disse mini eyelinere, som jeg ikke er helt sikker på hvordan man skal bruge. Jeg har set, at man kan putte sin finger i og så holde eyelineren på den måde – det lyder svært, hvis man er vant til at lægge flydende eyeliner på en mere almindelig måde. Men de er søde og små – og så har de en rigtig god pris. De koster kun 65 kr. stykket og kommer i fem forskellige farver.

Color Hit Nail Polish

Se de fine neglelakker – det må siges at være ægte forårs- og sommerfarver. De kommer i otte farver, som alle minder om disse I kan se på billedet. Fine pasteller, som jo altid er lækkert at have på neglene. Jeg har ikke prøvet disse endnu, så tør ikke udtale mig om kvaliteten – desuden ved jeg næsten heller ingen ting om neglelak alligevel. De koster 45 kr. stykket.

Nedenunder kan I se swatches af farverne.

Sephora Nyheder Sommer Skandinavien

Sephora Nyheder Sommer Skandinavien

Must-Have Makeup Palette

Den ene af de to øjenskyggepaletter, jeg har fået lov til at prøve er den her. Den har seks farver, hvor to hænger sammen. Kvaliteten overraskede mig virkelig – farverne var bløde og meget fine i pudderet. Jeg har ikke prøvet dem på øjnene endnu, men som I kan se på billedet nedenunder, glider de nemt på min arm og ser helt pigmenterede ud. Den sorte havde det lidt svært – men det er virkelig sjældent at sorte farver præsterer særligt godt. Denne koster 90 kr.

Sephora Nyheder Sommer Skandinavien

Sephora Nyheder Sommer Skandinavien

Filter Eye Palette – Sunbleached Filter

Den sidste palette er min favorit af hele kollektionen. Jeg blev forelsket fra da jeg lagde mine øjne på den – farverne skriger bare til mig. De er lyse, varme, nogle er matte og andre har shimmer. Samtidig er øjenskyggerne så bløde og pigmenterede. Det er meget bedre end jeg turde håbe på, men denne palette er selvfølgelig heller ikke den billigste. Jeg vil dog sige, at den er pengene værd, da det virkelig er god kvalitet. I kan selv se det på mine swatches nedenunder – og dette er bare på min arm uden primer eller noget andet. Den koster 225 kr. og kommer desuden også i en anden farve end denne.

Sephora Nyheder Sommer Skandinavien

Så kom jeg vist igennem alle produkterne – der var en del, som jeg gerne ville snakke om. Jeg tænkte, at denne slags indlæg måske også er meget rare at læse, da jeg har mulighed for at samle lidt flere produkter end jeg normalt plejer i mine indlæg. Desuden er vi vel alle lidt nysgerrige på, hvordan nye kollektioner performer og om de er pengene værd. Alle produkterne bør desuden kunne købes i Sephora nu. Rigtig god søndag til jer alle!

 

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram


Produkterne er modtaget som gave.

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.