fbpx

NYX In Your Element FIRE & EARTH | anmeldelse

Posted in Anmeldelser

NYX In Your Element Fire & Earth Danmark

Reklame

NYX In Your Element Palette er de nyeste paletter fra NYX Professional Makeup. Og I har måske allerede set dem på diverse sociale medier – de har nemlig fået rigtig meget omtale! Især deres Fire palette har fået en masse kærlighed for dens varme farver. Jeg har Fire og Earth til jer i dag – og det er kun to ud af i alt seks lancerede paletter.

Paletterne er ret eftertragtede og de er ikke helt nemme at finde online. Men I kan købe dem i Matas og måske være heldige at finde dem på matas.dk (reklamelink) til 265 kr. eller feelunique.com (reklamelink) til 220 kr.

NYX In Your Element Fire AnmeldelseNYX Element Eye Shadow Fire Swatches

NYX In Your Element Fire Eye Shadow Palette

NYX In Your Element Fire er klart den mest omtalte palette fra denne lancering. Fyldt med varme, brændte farver – som jo stadig er så populær. Det der adskiller den her palette fra f.eks. Urban Decay Naked Heat eller Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance, er de mere kraftige farver. En gul, en rød og generelt dybere farver.

Farverne i den her palette er ultra pigmenterede og jeg er virkelig blæst bag over kvaliteten! Se lige hvor pigmenterede de er ovenfor i mine swatches. Især de matte er imponerende. Jeg vil virkelig anbefale jer at tage et kig på denne palette – især hvis I kan se den i virkeligheden. Den er virkelig fantastisk til prisen.

NYX In Your Element Earth AnmeldelseNYX Element Eye Shadow Earth Swatches

NYX In Your Element Earth Eye Shadow Palette

NYX In Your Element Earth er en mere naturlig palette – men som på ingen måde er kedelig. Den har stadig nogle ret kraftige og spændende farver. Men det hele bliver lidt mere naturligt og derfor nemmere at bruge. Jeg tænker desuden også at Earth og Fire ville være perfekte i kombination til hinanden.

Farverne i den her er også smukke – men de er måske en smule mindre pigmenterede end i Fire paletten.  Men det er stadig virkelig højkvalitets øjenskygger og man får meget for pengene. Jeg elsker de grønne nuancer i den her – farver man slet ikke bruger nok!

Som I nok kan fornemme, er jeg ret stor fan af de her paletter. Og jeg kunne helt sikkert godt finde på at kigge nærmere på nogle af de andre paletter. NYX Professional Makeup gør det virkelig godt i øjeblikket og de forstår at konkurrere mod de langt større (og dyrere) mærker. I kan som sagt finde paletten hos udvalgte Matas butikker og online hos matas.dk (reklamelink) eller feelunique.com (reklamelink)

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!
FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

5. december 2017
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.