fbpx

NYX VIVID BRIGHTS EYELINER

Posted in Anmeldelser

NYX Vivid Brights Eyeliner Danmark SwatchesKender I det, når man har kigget på et produkt tusind gange – og ligeså mange gange fundet undskyldninger for ikke at købe det? Dagens indlæg handler om netop den slags produkt! I dag skal vi nemlig se nærmere på NYX Vivid Brights Eyeliner. Jeg har nemlig endelig fået købt dem – og så har jeg endda købt alle farverne. For går man ind i det, går man ind i det helt!

NYX Vivid Brights Eyelinere er, som navnet måske fortæller, farvede eyelinere. Det er nogle af de smukkeste, jeg har set på markedet og derfor vidste jeg jo godt, at jeg måtte eje dem (alle). Læs med nedenunder for at høre mine førstehåndsindtryk og se swatches!

NYX Vivid Brights Eyeliner Danmark SwatchesNYX Vivid Brights Eyeliner Danmark Swatches

NYX Vivid Brights Eyeliner – anmeldelse og swatches

Jeg har længe vist, at jeg måtte eje nogle NYX Vivid Brights Eyelinere – men da jeg først kom i gang, tænkte jeg bare, at jeg ligeså godt kunne købe alle farverne. Så disse 9 farver skulle meget gerne være alle de farver, man kan få. De er alle meget farverige – og meget forskellige. Og så er det jo godt at være blogger, så man kan retfærdiggøre at købe dem alle!

Jeg er virkelig (virkelig) imponeret over dem! Farverne er super intense og de er pigmenterede i et strøg. Samtidig tørrer de helt mat, hvilket jeg ELSKER. Man skal dog være opmærksom på, at med eyelinere der tørrer helt mat kan de krakelere lidt. Det var dog mest problematisk på armen og ikke noget jeg lagde mærke til på øjet.
Samtidig er det jo helt flydende eyelinere med en lille pensel. Jeg er mest erfaren i gel-eyelinere eller nogen med en tusch-spids. Dog gik det overraskende nemt – og som I kan se længere nede, kunne jeg lynhurtigt lave en winged eyeliner med den røde.

Lige her kan I se swatches af alle farverne – se lige hvor pigmenterede og farverrige de er!
NYX Vivid Brights Eyeliner Danmark SwatchesNYX Vivid Brights Eyeliner Danmark Swatches

NYX Vivid Brights Eyelinere i Danmark

Jeg har købt næsten dem alle sammen hos feelunique.com, hvor de koster ca 49 kr. stykket. De kan også købes i Matas eller matas.dk, hvor de dog er en smule dyrere og koster 65 kr. stykket. Men! Begge priser er virkelig fair i forhold til hvilket fantastisk produkt du får. Så er du til kreative makeuplooks eller mangler du bare lidt farver i dit liv, så køb dem her! Jeg har i hvert fald ikke fortrudt! Faktisk har jeg helt lyst til at gå ind og lege med farverne nu…


Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Indlægget indeholder affiliate links

18. april 2017
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.