fbpx

OFRA COSMETICS Long Lasting Liquid Lipstick

Posted in Anmeldelser

Ofra Cosmetics Long Lasting Liquid Lipstick Aries Versailles Sao Paulo Danmark SwatchJeg har drømt om disse længe – og endelig er de mine. Det er naturligvis disse smukke Ofra Cosmetics Long Lasting Liquid Lipstick. Og jeg har drømt om dem siden KathleenLights snakkede om dem for første gang. Siden er der vel gået et par år… Men de har været svære at få fat på, da de kun blev solgt på deres egen amerikanske hjemmeside. Men så opdagede jeg House of Stars solgte dem og en dag fandt jeg mig selv i deres butik i Randers, hvor jeg naturligvis ikke kunne lade disse være.

Så læs min anmeldelse nedeunder om endnu en slags liquid lipstick – kan de overhovedet skille sig ud længere og er de pengene værd?

REKLAME 

Ofra Cosmetics Long Lasting Liquid Lipstick Aries Versailles Sao Paulo Danmark Swatch

Ofra Cosmetics Long Lasting Liquid Lipstick

Jeg stod i butikken og skulle vælge nogle farver. Hvad andet kunne jeg gå efter en de nude-farvede? Jeg har ufatteligt mange af disse farver. Men det er altså også de farver, jeg bruger allermest. Det er dem der passer til alt og nemt kan bæres til skole, fest og alt derimellem.

Jeg har købt dem i farverne Aries, Sao Paulo og Versailles.

Aries er en farve skabt i samarbejde med MannyMUA. Han er ikke som sådan en jeg følger, men jeg så de tre smukke farver han havde skabt i samarbejde med Ofra Cosmetics. Og derfor blev jeg ekstra glad, da jeg så hans kollektion i butikken. Det er en lidt varmere nude med fersken-farvede undertoner. Jeg synes den klæder mig vildt godt og jeg har allerede brugt den flere gange.

Sao Paulo 
er en ÆGTE nude-farvet læbestift. Den har lidt brunlige undertoner, som jeg kan fjerne med en lidt varmere lipliner. Jeg er nemlig ikke så god til de brune farver. Men smuk er den og virkelig en farve man må have, hvis man elsker sine nudes.

Versailles 
er lidt anderledes end de andre – den er nemlig metallisk. Men som I kan se på mine swatches nedenunder er det en mere “naturlig” metallisk farve, som stadig har en fin lyserød-nude farve. Jeg er besat af metalliske farver og måtte selvfølgelig have den her.

Konsistensen på dem alle tre er lækker og cremet. De dækker enormt godt ved et tyndt lag, hvilket er vigtigt, så de kan tørre helt mat. De tørrer hurtigt og føles lette på læberne. De kan selvfølgelig godt virke lidt udtørrende (har aldrig oplevet andet hos en liquid lipstick) – men at de føles så lette på læberne, gør en kæmpe forskel for mig. Jeg er alt i alt meeeeget imponeret.

Nedenunder kan I se swatches af de tre smukke farver.Ofra Cosmetics Long Lasting Liquid Lipsticks Aries Versailles Sao Paulo Danmark Swatch

Ofra Cosmetics i Danmark

Jeg har som sagt købt mine hos House of Stars i deres fysiske butik i Randers. Jeg ville dog ønske, at jeg havde oplevet en lidt bedre service, da jeg var inde i butikken. Den oplevelse var desværre ikke specielt god.
De har dog også en hjemmeside, hvor disse liquid lipsticks bliver solgt til 150 kr. stykket. I kan finde dem lige her! House of Stars har desuden en masse andre lækre ting – og især hvis man godt kan lide at handle hos en dansk webshop, hvor man får sine varer hurtigt, er de en rigtig god mulighed!

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

15. november 2016
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.