fbpx

OM BLOGGEN

JohanneLovesMakeup Johanne Loves MakeupHej og velkommen til JohanneLovesMakeup. Mit navn er Johanne og du er nu trådt ind i mit lille skønhedsunivers….

Jeg har startet denne blog, da jeg ønskede en platform, hvor jeg kunne dele mine tanker om skønhed. Makeup er for mig meget mere end noget, der bare skal puttes i ansigtet inden man går ud af døren. Jeg elsker at fordybe mig i nye produkter, lære de nyeste trends og se produkterne i funktion. Derfor vil du på min blog finde en masse anmeldelser af forskellige skønhedsprodukter i forskellige prisklasser, samt læse mine guides til de bedste tips, jeg har lært. Der sniger sig nok også et makeuplook ind engang i mellem, så I også har en mulighed for at se produkterne blive brugt og forhåbentlig inspirere jer.
I vil også kunne finde indlæg om produkter, som ikke er så velkendte i Danmark, men man ofte finder på Youtube og Instagram. En af mine store glæder er nemlig at støve produkter op, som jeg ved er svære at få fat i her i Danmark. Men frygt ikke – jeg går altid efter hjemmesider indenfor EU, så vi slipper for importgebyr og moms. Så I kan roligt trykke på mine links og købe jer fattige.
Og når I ikke finder mig her på bloggen, vil I kunne følge med på JohanneLovesMakeup på Instagram, hvor jeg næsten dagligt deler billeder.

Når jeg ikke blogger, læser jeg erhvervsøkonomi og erhvervsjura på Aarhus Universitet. Alt skal jo ikke gå op skønhed (desværre). Jeg bor derfor også i Aarhus i en hyggelig lille lejlighed med min kæreste, hvor vi får dagene til at gå med katte-memes, en masse kaffe og kærlighed.

På bloggen bruger jeg affiliate links og sponsorerede indlæg. Det vil dog altid stå i bunden af indlægget, hvis det er aktuelt. Dette gør jeg for at tjene lidt penge ved siden af, da SU’en jo ikke rækker alt for langt, når man har en makeupafhængighed, som jeg jo tydeligvis har. Men husk, det vil altid være mine ærlige mening, I kan læse her på bloggen.

Alle er desuden meget velkomne til at kontakte mig på min e-mail: johanne@johannelovesmakeup.dk. Du kan også lære mere om min professionelle passion på www.johannekristensen.com

Kamera: Canon EOS 700D og Sony Alpha 5100
Billederedigering: Photoscape X

JohanneLovesMakeup Johanne Loves Makeup

 

29. januar 2015

Leave a Reply

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.