fbpx

Den perfekte accessories til din iPhone

Posted in Uncategorised

Reklame

Hvor mange af jer sidder derude med jeres iPhone i hånden lige nu eller liggende ved siden af jer? Jeg har næsten altid min iPhone 6 ved min side – og kan gå helt i panik, når jeg ikke ved hvor den er. Derfor skal man jo også passe på sin lille telefon, som jo nærmest må gå under at være en af mine bedste venner. Sørgeligt, men sandt.

Og nu hvor det er ens bedste ven, skal man selvfølgelig passe godt på sin mobil. Jeg må indrømme, at jeg før i tiden har smadret utallige iPhones – det var ligesom om de bare gled ud af hånden på mig og ned i stengulve, asfalt og alt andet af den slags. Det resulterede i rigtig mange ødelagte skærme og et udskift af iPhone i tide og utide. Der er jeg dog blevet bedre og mere forsigtig (og måske mere voksen?)

Men så er der jo også det der med et mobilcover – som jo faktisk kan redde din iPhone, hvis du er klodset og får den smidt fra dig. Jeg elsker et godt cover , som er helt simpelt og stilrent. Gerne ensfarvet eller et helt gennemsigtigt. Jeg har trods alt købt min iPhone i en farve, fordi jeg kan vælge. Jeg har fundet et par eksempler på billedet fra trendcover.dk, hvor de har et kæmpe udvalg af covers til en masse forskellige mobiler – blandt andet iPhone 6 og iPhone 7. Med så stort et udvalg bliver det næsten svært at vælge, men er ret glad for de helt gennemsigtige bud på billedet. Hvis man er mere til det mørke og sorte, så er der også et cover som det her! Mit største problem er, at de ikke må være for tykke eller ubehagelige at holde rundt om. Jeg er meget vant til min iPhone i en bestemt tykkelse – og det kan simpelthen irriterer mig så meget, hvis den pludselig bliver tykkere og derfor sværere at holde ved. Jeg håber virkelig ikke, at jeg er den eneste der har det på den måde. Det resulterer så i, at jeg næsten aldrig har covers på. Men indtil videre er det gået – min iPhone er nu et år gammelt og den er hverken flækket eller ridset endnu (heldigvis…) Og ellers kan man få beskyttelse til mobil let og nemt!

Indlægget er lavet i samarbejde med www.trendcover.dk 

5. maj 2015
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.