fbpx

INSTAGRAMANSIGTET – men hvad med os andre?

Posted in Livsstil

skønhed blogger danmark

I dag tænkte jeg at det var på tide at skrive et mere personligt indlæg om nogle af mine tanker omkring hele den her skønhedsverden og især hvordan vi skal se ud og hvordan vores makeup skal ligge. Jeg håber, at I kan lide disse mere personlige indlæg – fordi hele min verden (desværre) ikke kun består af nye øjenskygger og smukke læbestifter, som skal swatches.

De perfekte “faded” øjenbryn og skarp contour

Hvis man bare bevæger sig en smule rundt på Instagram, Pinterest eller andre steder, hvor makeup vises frem, er man næsten ikke i tvivl om hvad min overskrift betyder. Med de sociale medier kom der nemlig kæmpe fokus på makeup trends og der er mange rigtig gode, men der er virkelig også meget som pludselig forventes af en almindelig hverdagsmakeup.
Hvis ens bryn ikke var naturligt fyldige og skarpe, var det pludselig ikke godt nok. Hvis ens kindben ikke stod frem, så måtte der contour til – også selvom man bare skulle ned i Netto. Og der kunne ikke komme nok highlighter på og især her tænker jeg, hvordan ser du mon ud i virkeligheden, når du kan glitre så meget på et billede?

Jeg skal dog være den første til at sige, at jeg også bliver fanget i det og tænker, åh nej, man kan slet ikke se mine øjenbryn er lysere i starten end resten af brynet på dette billede – og min contour desuden ikke ser skarp nok ud, fordi jeg ikke er født med fremhævede kindben. For de sociale medier fascinerer mig og jeg har den tanke i mit hoved, at min makeup ikke står skarpt nok, hvis der ikke er styr på det hele. Jeg kan jo se, hvordan man skal se ud, hvis man er populær og det er jo egentlig en lidt trist tanke. For skal der ikke være plads til os alle – også selvom vores ansigter ikke er helt symmetriske, har fyldige læber eller skarpt markerede øjenbryn?

Virkeligheden vs. billeder

Her kan jeg jo så være ærlig og sige, at det I oftest kan se på mine billeder er makeup, som jeg har lagt til præcis den anledning at få taget billeder til bloggen. Fordi at det kræver lidt ekstra at få farver og skygger med på billederne, må jeg tit lægge min makeup en del kraftigere end jeg ellers ville gøre. Øjenvipperne må gerne være vildere, farverne helt kraftige og allerbedst, en virkelig kraftig highlighter bygget op af flere forskellige farver. Hvis jeg gik udenfor med den makeup, tror jeg de fleste ville kigge en smule chokeret på mig (især hvis jeg bare skulle ud og handle!).
Min hverdagsmakeup er meget mere simpel og det synes jeg faktisk også er vigtig at være ærlig omkring. Det savner jeg fra mange af de store Youtube/Instagram-guruer, som har gjort det naturligt, at man selvfølgelig har falske øjenvipper på hver dag. Selvfølgelig skal man have lov til at have falske øjenvipper på hver dag, hvis det er akkurat det man elsker ved makeup – ja, jeg synes faktisk at man skal have lov til at have lige så vild/kedelig makeup på som man ønsker. Men, ærlig talt, hvor mange af jer render rundt med falske øjenvipper til hverdag? Jeg gør i hvert fald ikke. Faktisk har jeg mange dage helt uden makeup og hvis jeg skal være “fin”, bruger jeg for det meste bare mascara. Det er jo bare langt mere behageligt at have på end falske øjenvipper.

Det jeg gerne vil have ud af det her indlæg er, at det er i orden at bruge så lidt eller meget makeup, du har lyst til. Det vigtigste er bare, at vi alle kan føle os tilpasse, også selvom vores øjenbryn ikke ligner dem vi ser på Instagram eller vi ikke gider lave en cut-crease, hvis vi bare skal ned og handle ind.
Når jeg tager billeder til bloggen, er det for at vise den bedste slags makeup frem, som jeg kan præstere. Det er på ingen måde, sådan jeg ser ud, hvis I mødte mig tilfældigt på gaden – for ærlig talt, så meget tid kan jeg ikke bruge på makeup på en helt almindelig hverdag.

Jeg håber, at I har gidet at læse med og skriv endelig en kommentar nedenunder, hvis du selv har gjort dig nogle tanker omkring det her emne. For der er i hvert fald ingen tvivl om, at denne makeup fylder det meste af beauty-Instagram.

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

8. maj 2016
/
Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Sine K.

  Fedt indlæg 🙂

  Kan du ikke lave et indlæg om din hudpleje rutine? 🙂

  9. maj 2016 at 15:09
  • Reply JohanneKristensen

   Jo, det vil jeg helt sikkert have i mine overvejelser 🙂 Og tak for rosen!

   9. maj 2016 at 17:37
 • Reply Ingrid

  Jeg har lige opdaget din blog, og jeg er helt vild med den! Jeg elsker dine billeder, dine pictorials er geniale, og dine anmeldelser er virkeligt gode og dybdegående. Du er en virkelig god blogger, som fortjener meget mere opmærksomhed! Fortsæt det gode arbejde 🙂
  Btw, jeg er SÅ misundelig på din makeup samling 😉

  9. maj 2016 at 17:02
  • Reply Ingrid

   Kommentaren passer nok ikke helt til indlægget, jeg håber det er okay 🙂

   9. maj 2016 at 17:03
  • Reply JohanneKristensen

   Åh, tusind tusind tak! Det betyder altid så meget for mig at høre, når folk virkelig kan lide at læse med. Det gør min dag meget bedre!
   Og pyt, du skriver bare de kommentarer du har lyst til – det overlever jeg nok 😀
   Hæhæ. Og tak – den har også taget mig virkelig lang tid at samle mig sammen til ?

   9. maj 2016 at 17:39

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.