fbpx

PERFEKTE ØJENBRYN | nyheder fra Depend

Posted in New in (shopping)

Depend Perfect Eye Øjenbryn DanmarkDepend har fornyeligt relanceret hele deres kollektion af produkter til øjnene, som man har kunne finde i blandt andet Matas. I den nye relancering er der velkendte ting som semi-permanente farver til øjenvipper og bryn samt deres falske øjenvipper. Men de er også kommet med en helt ny serie til øjenbryn. Der er ingen tvivl om, at øjenbryn har været det helt store i makeupverdenen over de sidste par år og her kommer Depend med deres bud på de efterhånden velkendte brynprodukter.

Depend Perfect Eye Øjenbryn Danmark

Depend Perfect Eye produkter

Der kommer fire forskellige slags produkter til at farve brynene med samt forskellige ekstra ting, som også kan hjælpe brynene på. For eksempel er der en Eyebrow Duo Styler, hvor der er en voks i den ene ende og en concealer den anden, så man både kan sætte brynene på plads med voksen og gøre kanterne skarpe med concealeren.

Eye Brow Beauty Kit er et alt-i-et-sæt med to øjenbrynsfarver, to highlightere og en voks. Samtidig følger der også en pensel og applikator med.  Det kommer i tre forskellige farver og kommer til at koste 279 kr. Jeg tænker, at sådan et kit er smart, hvis man lægger makeup på andre og har brug for flere farver.

Eyebrow Pomade Colour Cream er den velkendte pomade, som vi har lært at kende fra mange mærker efterhånden. En pomade er god at bruge, hvis man gerne vil have lidt kraftigere eller skarpere bryn. Den her kommer i 6 forskellige farver, så der er en til de fleste øjenbryn. Den kommer til at koste 129 kr.

Depend Perfect Eye Øjenbryn Danmark

Eyebrow Pencil Triangular har en lidt anderledes, trekantet spids. Den kan både lave skarpe kanter, men er også god til at fylde brynene ud med farve. Det er et rigtig godt produkt til en nybegynder, som vil kunne klare sine bryn på ingen tid. Igen kommer den i 6 farver og får en pris på 129 kr.

Eyebrow Pencil Slim & Thin er den tynde øjenbrynspen, som minder om Anastasia Brow Wiz. Den har en ende med en tynd spids og en ende med en øjenbrynsbørste. Jeg elsker den her slags pencils, da de er så nemme at arbejde med. Desuden kan man skabe helt naturlige bryn. Den her kommer også i de samme 6 forskellige farver og får en pris på 129 kr.

Priserne på disse produkter er meget ens med resten af markedet og fra det, jeg kender fra Depend, er priserne steget en smule. Det virker dog til at være nogle gode kvalitetsprodukter. Jeg mangler dog at få dem testet ordentligt ud endnu, men jeg er vild med farveudvalget som minder meget om det fra Anastasia of Beverly Hills. Samtidig kan jeg godt lide, at Depend er med til at gøre den her slags øjenbrynsprodukter mere tilgængeligt for os danskere.Depend Perfect Eye Øjenbryn Danmark

Disse øjenbrynsprodukter sammen med alle de relancerede produkter burde snart kunne findes i butikkerne og det synes jeg helt sikkert er noget, I skal tjekke ud. Depend er stadig et nyt mærke for mig, men disse brynprodukter har helt sikkert imponeret mig. Jeg glæder mig til at få dem testet lidt mere.

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

29. september 2016
/
Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Thea

    Dem må jeg helt klart få testet engang! 🙂

    29. september 2016 at 22:32
  • Leave a Reply

    Du vil måske også kunne lide

    På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.