fbpx

PICTORIAL | MAC Melon Pigment

Posted in Makeup look

MAC Melon Pigment Pictorial DanmarkJeg har endelig fået brugt mit MAC Melon Pigment, som jeg har haft liggende i min skuffe liiiidt for længe. Og det er der kommet dette makeuplook ud af. Jeg har lavet det som en lille pictorial-guide og I får selvfølgelig også en liste over alle de produkter, jeg har brugt. Så læs med, hvis du gerne vil vide hvordan jeg har skabt dette look.

MAC Melon Pigment Pictorial DanmarkMAC Melon Pigment | PICTORIAL

Looket jeg har skabt er egentlig forholdsvis simpelt og er skabt med MakeupGeek øjenskygger og det ene pigment. Jeg er vild med disse varme, ferskenfarver her til sommer – og selvom det er et lidt tungt makeuplook, vil jeg stadig rocke det, hvis jeg skal noget spændende her til sommer.

MAC Melon Pigment Pictorial Danmark1) Jeg starter med en blank base – jeg har brugt min concealer som primer og sat den med mine løse pudder fra Laura Mercier. Jeg har også sat et stykke tape, som jeg kan bruge som rettelinje til øjenskyggen og eyelineren.
2) Jeg lægger Peach Smoothie og Beaches and Cream fra MakeupGeek i globelinjen. Jeg lægger begge farver samtidig og lidt tilfældigt. Det vigtigste er at skabe en base med lidt varme farver.
3) Så lægger jeg Frappé fra MakeupGeek med en mindre børste, så det lægger sig mere præcist i globelinjen. Jeg fylder desuden farve på det yderste af øjenlåget. Jeg bygger Frappé en del op, så den bliver forholdsvis mørk.

MAC Melon Pigment Pictorial Danmark4) For at gøre det yderste af øjenlåget lidt mørkere, bruger jeg en smule af Mocha fra MakeupGeek – jeg undgår at tage den for meget op i globelinjen, da den kun skal gøre farven dybere.
5) Så kommer pigmentet på banen – jeg dupper min MAC Prep + Prime 24-Hour Extend Eye Base på øjet og så fugter jeg en syntetisk børste, som jeg påfører pigmentet med. På den måde holder det hele dagen uden at drysse. Jeg lægger hovedsagligt MAC Melon på det inderste og midterste af øjet. Jeg sørger også for, at det hele er blendet sammen, så der ingen skarpe kanter er.
6) Til sidst slutter jeg af med Voltage fra MakeupGeek i øjenkrogen, eyeliner, mascara og slutter af med falske øjenvipper.

Produktliste

Ansigt
Make Up For Ever HD Stick Foundation
Urban Decay Naked Skin Concealer
Maybelline Fit Me Concealer
Laura Mercier Loose Setting Powder
Hourglass Ambient Lighting Bronzer
Sleek Makeup Solstice Highlighter

Øjne
MAC Prep + Prime 24-hour Extend Eye Base
MakeupGeek øjenskygger; Peach Smoothie, Beaches and Cream, Frappé, Mocha og Voltage
MAC Melon Pigment
Kat Von D Tattoo Eyeliner
Anastasia of Beverly Hills Dipbrow
Lancôme Sourcils Styler
Lancôme Hypnose Mascara
Ariel Demi Wispies Lashes

Læber
Sleek Makeup Matte Me i Birthday Suit

MAC Melon Pigment Pictorial Danmark

Jeg håber, at I kunne lide dagens look. Jeg tror helt sikkert, at jeg skal i gang med at eksperimentere med mere makeup – især fordi jeg har en del produkter, jeg mangler at få prøvet af. Så skriv gerne, hvis der er noget I gerne vil se.

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Anja

  For et nydelig pigment, og en nydelig makeup look!

  23. juni 2016 at 14:41
 • Reply Aarhuspigen

  Sikke et smukt resultat! Gid jeg var lige så god til at lægge make-up som dig :p

  23. juni 2016 at 20:49
  • Reply JohanneKristensen

   Åh, tusind tak altså! ? Men tror bare det kræver lidt øvelse og nogle gode børster – så er man virkelig langt ?

   23. juni 2016 at 21:02

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.