fbpx

PICTORIAL | MAC Rose Pigment

Posted in Makeup look

MAC Rose Pigment Look Swatch DanmarkHer kommer ugens makeuplook – denne gang har jeg prøvet lidt nyt og gjort det lidt mere “tutorial” agtigt, så I også kan følge med i hvordan jeg får skabt sådan et øjenskygge look. Jeg har gjort det som en “pictorial”, hvor jeg under forklare hvad jeg præcis har gjort med farverne. Jeg håber, at det er noget I kan lide. Kig med nedenunder, hvis I vil se hvordan I genskaber dette look!

Looket er hovedsagligt bygget op omkring MAC Rose pigment, som er det smukkeste lyserøde-guld pigment. Samtidig har jeg også brugt Bitten fra MakeupGeek for første gang og jeg er forelsket! Og laver jeg egentlig ikke bare det samme look om og om igen? Jeg er tydeligvis vild med guld/røde toner. MAC Rose Pigment Look Swatch Danmark1) Jeg starter med en ren base – her er det bare concealer, som gør mine øjenlåg ensfarvede og sat med en pudder, så øjenskyggerne blender perfekt ud. Jeg bruger også tape, for at få den skarpe kant.
2) Derefter bruger jeg MAC Soft Brown som jeg blender ud med en stor børste. Det er bare min transitionsfarve og er derfor ikke så præcis. Den hjælper bare med at blende det hele ud.
3) Ovenpå den blender jeg MakeupGeek Frappe, som er en smule mere brun, der hjælper med at skabe endnu mere dybde. Jeg bruger gerne øjenskygger, som hele tiden er en smule mørkere i farven end den forgående. Heller ikke denne er perfekt, men resultatet skal nok komme, så længe man blender det hele.
MAC Rose Pigment Look Swatch Danmark4) Nu kommer en af de bærende farver – nemlig MakeupGeek Bitten, som giver den her mørkerøde/brune farve, som passer perfekt med pigmentet. Den er jeg mere præcis med og bruger en mindre børste, så den kun kommer i min crease. Jeg blender ud med MAC Soft Brown og MakeupGeek Peach Smoothie.
5) Nu gør jeg farven endnu mørkere med en smule MakeupGeek Cocoa Bear i yderste hjørne. Samtidig sørger jeg for konstant at blende farverne sammen med MakeupGeek Peach Smoothie.
6) Til sidst kommer prikken over i’et – MAC Rose pigment, som jeg lægger med en fugtig syntetisk børste. Jeg har på forhånd lagt et lag af MAC 24-Hour Extend Eye Base, som fungerer som en slags lim til pigmentet. Jeg highlighter desuden under brynet og i øjets inderste hjørne med Mac Nylon.

Herefter fjerner jeg tapen, laver min eyeliner og sætter falske øjenvipper på. Og så ender jeg ud med looket som I kan se lige nedeunder.
MAC Rose Pigment Look Swatch Danmark MAC Rose Pigment Look Swatch DanmarkMAC Rose Pigment Look Swatch Danmark

Øjne
Maybelline – Fit Me Concealer i 15
Laura Mercier – Translucent Loose Setting Powder
MAC – Soft Brown og Nylon
MakeupGeek – Peach Smoothie, Frappe, Cocoa Bear og Bitten
MAC – 24-hour Extended Eye Base
MAC – Rose pigment
ColourPop – Lovely Eyeshadow
Kat Von D – Tattoo Liner
Anastasia of Beverly Hills – Brow Wiz i Medium Brown
Anastasia of Beverly Hills – Clear Brow Gel
Lancôme – Hypnose Mascara
Vipper fra Ebay

Ansigt 
Make Up For Ever – HD Foundation Stick i R230
NYX – HD Concealer
Maybelline – Fit Me Concealer
Laura Mercier – Translucent Loose Setting Powder
Hourglass – Ambient Lighting Powder i Dim Light
Hourglass – Ambient Bronzing Powder
NARS – Albatross Highlighting Powder

Læber 
Too Faced – Melted Lipstick i Melted Peony

MAC Rose Pigment Look Swatch DanmarkMAC Rose Pigment Look Swatch Danmark MAC Rose Pigment Look Swatch Danmark

Jeg håber I kunne lide dagens look – og hvordan det var bygget lidt mere op i dybden denne gang. Skriv endelig jeres mening nede i kommentarfeltet. Jeg tænker selv, at dette er en lidt mere fornuftig måde at forklare hvad jeg gør på – især fordi jeg ved hvor lang tid det tager at filme det, så er det her både hurtigere for mig at lave og for jer at se. Og ellers må I have en skøn søndag!

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

3. april 2016
/
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Lise

  Hvor er det flot.
  Jeg kan rigtig godt lide at det er billeder i stedet for en film. Hvis jeg vil kopiere dit look (ja, jeg er sådan en der kopierer…) så synes jeg det er super nemt at se på billederne, hvad du har gjort. Ofte synes jeg det er svært at se hvad der egentlig sker på en video..

  4. april 2016 at 16:27
  • Reply JohanneKristensen

   Tusind tak!
   Og jeg er glad for at høre, at du bedre kan lide billederne. Det er noget, som jeg har overvejet længe. Det tager så lang tid at filme en video og så er jeg i tvivl om, hvor mange som overhovedet ville se den. Så det er rigtig rart at høre, at du kan bruge billederne til noget. Og du kopiere selvfølgelig bare alt det du vil – det er vel derfor jeg lægger disse looks op 😀

   4. april 2016 at 16:40
 • Reply Line

  Ih altså.. Nu bliver jeg jo nød til at få fingrene i den smukke MAC pigment. Er helt forelsket! 😀

  5. april 2016 at 12:39
  • Reply JohanneKristensen

   De er virkelig også fantastiske! De er bare så dyre, når man skal have dem i fuld størrelse.
   Men ved, at du kan få Rose i en mini version (har den selv) og den koster kun 95 kr. inde på hjemmesiden ??

   5. april 2016 at 12:52

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.