fbpx

PRODUKTER JEG HAR BRUGT OP #1

Posted in Anmeldelser

Produkter jeg har brugt op fra Sephora, Shu Uemura, Ordinary, Clinique, Vichy, Avene og AnastasiaI dag har jeg fundet på et nyt indlæg til jer her på bloggen – og ja, det er nyt her på bloggen, men ikke så meget i resten af blogverdenen. Jeg elsker nemlig at snage med i blogindlæg og Youtube videoer, hvor folk deler hvilke produkter de har brugt op. Det fortæller så meget om et produkt – især når man som blogger prøver rigtig mange ting af og det til tider kan være svært at bruge det hele. Så her kommer de produkter jeg har brugt op over det sidste stykke tid!

Jeg fik blod på tanden, da jeg så indlægget hos Katrine og hendes alt for fine billede – det er nemlig ret svært at fotografere tomme og brugte produkter. Men jeg har prøvet at gøre mit bedste… Så læs videre, hvis du gerne vil høre hvad jeg synes om ovenstående produkter!

Indlægget indeholder affiliate links

Produkter jeg har brugt op fra Sephora, Shu Uemura, Ordinary, Clinique, Vichy, Avene og Anastasia

Produkter jeg har brugt op #1

Det har været så fed en oplevelse for mig rent faktisk at arbejde for at bruge produkter op – især så jeg kunne danne mig en helt igennem gennemtestet mening til jer. For når man har brugt hele produktet, må man sige man kender det. Lad os tage produkterne et af gangen.

Shu Uemura Urban Moisture Hydro-Nourishing Shampoo

Jeg har både haft shampooen og balsamen fra denne serie, men balsamen forsvandt meget hurtigere end shampooen. Det er en super lækker shampoo, som fungererede ret fantastisk med mit tørre hår. Problemet ved Shu Uemura er nok prisen – det er nemlig rigtig dyre, frisørprodukter. Man får god kvalitet for pengene, men jeg har stadig lidt svært ved at bruge 200 kr. på en almindelig størrelse shampoo.

Urban Decay B6 Vitamin-Infused Complexion Prep Spray

Det her produkt har jeg selv købt for et par år siden. Og så lang tid har det taget mig at bruge en lille flaske op. Ikke fordi produktet er dårligt, jeg forstod bare ikke helt hvilken forskel den gjorde for mig. Jeg elsker jo Urban Decay – men alle facemists, som bruges inden makeuppen, har jeg stadig svært ved at forstå hypen over. Og det gælder desværre også den her. Så hellere køb deres setting mists og brug dem før makeuppen – det gør nemlig en forskel!

Avène Tolérance Mask

Jeg har ELSKET den her! Selvom der står, at man kun skal bruge den 10-15 minutter, har jeg smurt et godt lag på og sovet med den et par gange om ugen. Og det har gjort en kæmpe forskel! Man vågner op med den smukkeste og blødeste hud. Samtidig er den super god til sensitiv hud. Så ingen irriterende ingredienser, som kan give uren hud. Jeg savner den helt, når jeg skriver om den nu. Den kunne jeg helt sikkert godt finde på at genkøbe!

Produkter jeg har brugt op fra Sephora, Shu Uemura, Ordinary, Clinique, Vichy, Avene og Anastasia

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz

Jeg elsker min Brow Wiz – også selvom jeg ofte tester andre lignende produkter fra andre mærker. Men det er en god gammel klassiker og jeg er efterhånden kommet igennem et par stykker af den her. Det er den mest full-proof måde at tegne sine øjenbryn op med og jeg har anbefalet den til flere af mine veninder, som bare skulle have noget nemt.

Sephora Pomegranate Cleansing Wipes

2017 bliver året for renseservietter – det kan jeg bare mærke (og se). Jeg har nemlig fået tilsendt utroligt mange forskellige fra alle mærker og jeg elsker det. De her fra Sephora har stået ved mit makeupbord, hvor de har hjulpet til at rette op på øjenskygge, fjernet swatches fra mine hænder og arme og generelt været min lille hjælper. De er lidt kraftigere end jeg godt kan lide, men de har fungeret perfekt til det, jeg har brugt dem til.

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5

Det eneste The Ordinary produkt, jeg har fået brugt op (læs om mine køb lige her!) Det er et fantastisk brand, men man skal være lidt forsigtig med hvad man kaster sig ud i. Den her er en klar favorit for mig og jeg har faktisk lige genbestilt den sammen med lidt andet. Fantastisk til jer derude med tør hud, der mangler et boost!

Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief

Den her fugtighedscreme har min hud slubret op – og det har virkelig været tiltrængt. Det er en fin gel-tekstur, som tørrer hurtigt ind. Den har givet det nødvendige fugt og jeg har elsket den. Den forsvandt virkelig også hurtigt i forhold til mængden af fugtighedscreme, jeg har gang i. Den her kunne godt komme med hjem igen en gang!

Vichy Aqualia Thermal Serum

Den her blev hurtigt udråbt til en favorit hos mig – det var den perfekte serum til at give min hud det skud fugt, den havde brug for. Og jeg synes stadig lige godt om selve produktet. Den store ulempe er bare, at jeg brugte den her op på en måned og til ca. 200 kr. pr. flaske, er det altså en smule for dyrt i mine øjne. Men skøn var den!

Produkter jeg har brugt op fra Sephora, Shu Uemura, Ordinary, Clinique, Vichy, Avene og Anastasia

Så kom vi igennem alle produkterne – jeg havde da fået en samlet en meget god stak, synes I ikke? Det er så godt et eksperiment for mig, da det giver mig grund til rent faktisk at få brugt produkter op! Jeg håber også I kunne lide den her slags indlæg (og snage lidt med!). Det er i hvert fald den bedste måde at komme med sin helt ærlige mening om et produkt.


Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Katrine Mørk

  Hvor er du sød, tak <3
  Jeg har faktisk lige fået min første The Ordinary ordre ind af døren i dag. Nu glæder jeg mig endnu mere til at prøve det hyaluonic adid serum 😀
  Super fint indlæg!

  26. april 2017 at 20:20
 • Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.