fbpx

REAL TECHNIQUES MIRACLE SPONGES SET | de bedste makeupsvampe på markedet

Posted in Anmeldelser

Real Techniques Miracle Sponges SetJeg elsker en god svamp til at påføre min makeup med. Det kan nemlig være med til at give den helt perfekte flawless finish. Og derfor må jeg da også hellere dele nogle af mine favoritter med jer i dag – især når man kan få dem i en sampak til en rigtig god pris. Så her kommer mine tanker om Real Techniques Miracle Sponges Set!

REKLAME // modtaget som gave

Real Techniques Miracle Sponges Set

Real Techniques Miracle Sponges Set

Mange af jer kender nok allerede Real Techniques, som er skabt af Youtuberne Pixiwoo. De har lavet mange fantastiske pensler – men det var først, da de udkom med deres makeupsvamp (og jeg fik den prøvet), at jeg blev rigtit fan. I mine øjne er det nemlig den perfekte dupe til BeautyBlender og nogle gange er jeg faktisk større fan af dem her.

Den originale Miracle Complexion Sponge er den jeg har bedst erfaringer med – den har en perfekt form til både påførsel af foundation og concealer. Samtidig har den relativt skarpe kanter, så man kan bruge den til at “bake” med og endda gøre det ret præcist. Og så er den orange!

Miracle Mini Eraser er de søde små lilla svampe, som jeg tænker vil være helt perfekt til concealer. Så det bruger jeg den til. Men som navnet antyder, kan den bruges til at fjerne for eksempel øjenskygge, der er kommet på afveje. Jeg havde glemt den kunne bruges til det – jeg må straks ind og afprøve det!

LÆS OGSÅ: 5 FAVORITTER FRA REAL TECHNIQUES

Til sidst er der Miracle Sculpting Sponge, som jeg har lidt svært ved at gennemskue. Højst sandsynligt fordi jeg jo er så glad for den originale, at jeg ikke føler jeg har brug for andre. Men den er designet til contour og alle de forskellige side-størrelser og skarphed gør at man kan bruge den som et all-over produkt. Idéen er rigtig god, hvis man for eksempel er vild med creme contour.

Husk, at de fungerer bedst når de er fugtige. Jeg plejer at presse dem 10-15 gange under vandhanen, så de svulmer op og bliver bløde. Så tørrer jeg dem godt i et håndklæde, så de kun er en anelse fugtige. Og så er de klar til brug! Nedenunder kan I se Miracle Mini Eraser – den ene er våd og den anden er ikke.

Real Techniques Miracle Sponges Set

I det her sæt får i 2 Miracle Complexion Sponges, 3 Mini Eraser Sponges og 1 Miracle Sculpting Sponge. Så er man altså godt i gang med sin samling. Det hele til en samlet pris på 270 kr. og I kan finde dem lige her hos matas.dk – og ellers tror jeg I kan finde dem de fleste steder, da Real Techniques efterhånden er et rigtig populært mærke.

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!
FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

20. juni 2017
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.