fbpx

REVITALASH | anmeldelse + før/efter billeder

Posted in Anmeldelser

Revitalash Resultat Danmark AnmeldelseNu kommer der et indlæg, jeg virkelig har glædet jer til at dele med jer. Jeg har nemlig nu testet Revitalash i lidt over en måned – og er endelig klar med et foreløbigt resultat til jer.

Til jer der ikke ved hvad Revitalash er, er det en øjenvippeserum, som hjælper til stærkere og længere vipper. Man bruger den hver aften og efter en måned eller to kan man se tydeligt forskel. Og det vil jeg bevise for jer i dette indlæg. Så læs endelig med nedenunder!

LÆS OGSÅ: Vejen til de perfekte øjenbryn…

Revitalash Resultat Danmark Anmeldelse

Revitalash Advanced Eyelash Conditioner – anmeldelse

Mange af jer derude kender nok til de her serummer, som er kommet ind på det danske marked. De påstår at hjælpe med længere og fyldige vipper. Det er vel noget de fleste af os er på jagt efter?
Revitalash er mit første forsøg med den her slags serum, men jeg tror i virkeligheden ikke den skiller sig meget ud fra f.eks. M2, som er blevet rigtig populær her i Danmark. Det vigtigste er nok, at holde sig til de lidt dyrere, gennemtestede produkter.

Revitalash kan fås i forskellige størrelser, hvilket gør det endnu mere optimalt, så alle har en chance for at komme i gang. Revitalash, 1 ml koster 335 kr. og det er den jeg har brugt indtil videre. Nu har jeg brugt den i lidt over en måned og der er stadig produkt tilbage i den. Revitalash, 3.5 ml koster 749 kr., men så skulle man også have produkt til et halvt år. På den måde kan man starte stille ud og finde ud af om det er pengene værd. Revitalash bruger du en gang hver dag på kanten af dine øverste vipper – jeg gør det hver aften.

Jeg har nu brugt Revitalash i lidt over en måned – og jeg kan klart se forskel! Især på længden. Giver I mig ret? Se billedet nedenunder, hvor det øverste er fra december og det nederst er fra den anden dag. Der er helt sikkert sket en del på bare én måned. Fantastisk. Nu forsætter jeg med at bruge den hver dag i en måned endnu og så kommer jeg tilbage til jer med et 2 måneders resultat i februar. Så kan jeg også give et bud på hvor længe sådan en serum egentlig holder.

LÆS OGSÅ: MAYBELLINE LASH SENSATIONAL WATERPROOFRevitalash Resultat Danmark Anmeldelse

Jeg ved aldrig rigtig om jeg synes det har været pengene værd at købe den her slags serummer – for gjorde de overhovedet nok? Jeg er overtalt! Når jeg har brugt mine to 1 ml’s flasker op, vil jeg overveje at købe en større størrelse. Og husk at følge med på Facebook eller Bloglovin’, hvis I vil se mit resultat efter 2 måneder! I det mindste bare for at holde længden ved lige. Der er nemlig intet lækrere end lange, smukke vipper. Har I prøvet nogle eyelash serums?

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram


Produktet er modtaget som gave, men holdningerne er mine egne.
Indlægget indeholder affiliate links.

26. januar 2017
/
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Fruen

  Jep har også prøvede den , den er helt fantastisk ?
  Hvad med vipperne under øjet, kunne man ikke gøre det samme ?

  Go weekend

  27. januar 2017 at 22:03
  • Reply JohanneKristensen

   Så vidt jeg har forstået, skulle det være nok at bruge den på øverste vippekant. Når du så blinker efterfølgende, fordeler den sig også til de nederste vipper. Jeg kan i hvert fald se, at de også er blevet længere 🙂
   Men tør ikke sige, om man kan bruge den på de nederste vipper – man skal nok bare passe lidt ekstra på at ramme øjet 🙂

   28. januar 2017 at 09:12

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.