fbpx

REVLON COLORSTAY CREME EYE SHADOW

Posted in Anmeldelser

Revlon Colorstay Creme Eye Shadow Hvem her elsker ikke en god creme øjenskygge? Jeg gør i hvert fald. Den kan både være den perfekte base under en øjenskygge eller fungere alene. I dag kigger vi nærmere på tre smukke farver fra de nye Revlon Colorstay Creme Eye Shadow kollektion. Og I kan godt glæde jer!

Og kan I ikke få nok af øjenskygger, så kig forbi flere indlæg om dem lige her!

REKLAME

Revlon Colorstay Creme Eye Shadow Revlon Colorstay Creme Eye Shadow

Revlon Colorstay Creme Eye Shadow

Disse cremeøjenskygger fra Revlon kommer i otte forskellige farver – og som I kan se har jeg tre af dem lige her. I kan finde dem hos f.eks. Magasin til 69 kr. stykket. Det specielle ved dem her er, at de er bygget op på  Revlons colorstay teknologi (har I prøvet den foundation? Den er fantastisk!) og derfor holder de ekstra længe på øjenlåget. Faktisk helt op til 24 timer – og samtidig er de vandafvisende. De kommer med en lille børste i låget – og så er det jo en nem og smart måde man kan påføre den på. Jeg bruger dog næsten altid fingeren til cremeprodukter. Det giver en bedre kontrol, synes jeg.

Jeg elsker at brug en cremeøjenskygge under en anden øjenskygge – både for at skabe en holdbar base, men også for at få øjenskyggen ovenpå til at poppe mere i farven ovenpå. De her – sammen med Maybelline Color Tattoo, er rigtig gode bud på mere prisvenlige cremeøjenskygger. Og skal jeg være helt ærlig, vil jeg næsten altid anbefale cremeøjenskygger i denne prisklasse. De er pigmenterede, holder godt og så er det ikke så slemt, hvis de når at tørre ud inden man har brugt dem op.

LÆS OGSÅ: GUIDE | Sådan får du en holdbar og flot festivalmakeup

De tre farver jeg har her er Cherry Blossom, som er en sart lyserød med lidt shimmer. En virkelig fin farve, som også ville fungerer perfekt over øjenlåget alene for et simpelt look. Honey er en gylden farve, som er næsten helt guld. Den er ikke så skarp i pigmenteringen og det kan jeg faktisk godt lide. Den vil fungerer perfekt som base for et gyldent look eller alene for et mere naturligt bronze sommerlook på solbrun hud. Til sidst er der Espresso, som er en dyb brun farve. Den er super pigmenteret og næsten helt mat. Den er perfekt under et smokey eye – og jeg bliver nødt til at skabe et eller andet med den her. Så smuk en farve!

Revlon Colorstay Creme Eye Shadow Swatches

LÆS OGSÅ: 5 nye produkter, jeg ikke kan vente med at bruge!

Revlon fortjener helt sikkert meget mere omtale her i Danmark end de får. Det er virkelig kvalitetsprodukter til rigtig gode priser. Bare se på de her cremeøjenskygger! Jeg glæder mig til at eksperimentere meget mere med dem – og mon ikke der dukker noget op med dem her på bloggen? Jeg har i hvert fald allerede nogle idéer.

Hvordan har I det med cremeøjenskygger – og hvilke er jeres favoritter?

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!
FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

24. august 2017
/
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Camilla

  Dem skal jeg helt klart prøve! De lyder super gode og er vild med honey! <3

  24. august 2017 at 10:35
  • Reply JohanneKristensen

   Ja, er de ikke fine? Det er så skønt med produkter, som både er virkelig gode – og virkelig billige 🙂

   24. august 2017 at 10:36
 • Reply Mia / sortpastel

  Det er sådan nogle fine farver. Har kun prøvet color tattoo fra Maybelline, som jeg synes er rigtig gode. Måske jeg skulle give Revlon et forsøg 😀

  24. august 2017 at 10:47
  • Reply JohanneKristensen

   Jeg har også et par stykker fra Maybelline liggende – de gør det nu også ret godt. Men Revlon giver dem helt sikkert konkurrence til stregen. Og så er det jo altid bare dejligt med et lidt større udvalg indenfor de billigere produkter 🙂

   24. august 2017 at 10:50

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.