fbpx

SEPHORA COLLECTION Winter Wonderland

Posted in Anmeldelser

Sephora Collection Winter Wonderland

Reklame

Det er den 1. december på fredag – og vi kan vist godt gå all-in på juleprodukterne. Så hvad er bedre end at kigge lidt nærmere på Sephora Collection og deres helt egen julekollektion. Her finder du nemlig et kæmpe udvalg af de sødste produkter til rigtig gode priser. Så hvad enten du mangler lidt at forkæle dig selv med eller en af dine kære, så læs her om Sephora Collection Winter Wonderland!

Sephora Collection Winter WonderlandSephora Collection Winter Wonderland

Sephora Collection Winter Wonderland

Jeg har her et lille udvalg af produkterne, men I kan finde meget mere inde på sephora.dk. Der er en god blanding af makeup, hudpleje og børster. Derfor er der helt sikkert noget for en hver smag! Og så er temaet Winter Wonderland og en ræv som maskot. Og det hele er holdt i hvide og rosenguld toner. Meget fint og feminint.

De to ansigtspaletter, I kan se øverst, er Winter Magic Palette til 95 kr. for otte øjenskygger og Winter Queen Palette til 120 kr. for fire farver til ansigtet. Jeg er selv helt vild med highlighteren i den her!
Nedenunder dem er den sødeste ræve-makeuppung, som koster 95 kr. og har den perfekte størrelse til at have sin to-go makeup med på farten. I kan også se et lille sæt med Mini Neglefil til 40 kr.

Det lækre børstesæt, The Wonder Brush Set er lidt dyrere til 825 kr. Til gengæld laver Sephora nogle helt fantastiske børster og jeg synes I skal tjekke dem ud! De er fuldstændig på højde med alle de store brands.

LÆS OGSÅ: #WantedatSephora.dk | find dine must-haves lige her!

Der er også en lækker julekalender, som kun koster 375 kr. og indeholder 24 overraskelser til både hud, hår og ansigt.

I kan også se den søde La Piñata til 280 kr., som man kan slå i stykker og finde 10 gaver indeni. Den er simpelthen så sød at have stående. Deres Winter Wonderland Bubble Bath & Shower Gel passer også perfekt ind i temaet med ræven og de glitrende, lyse farver til 75 kr.

Til sidst er der lidt pleje til hænderne med deres Winter Wonderland Hånd Kit til 100 kr., hvor man både får en håndmaske, en håndcreme og bedst af alt – sådan en varmer til hænderne.

Sephora Collection Winter Wonderland Sephora Collection Winter Wonderland

LÆS OGSÅ: SEPHORA COLLECTION Cream Lip Stain

Husk, at det her kun er et udvalg af de søde ting! Så elsker i temaet for Sephora Collection Winter Wonderland, så klik jer ind forbi sephora.dk eller kig forbi en butik. Jeg vil næsten gå så langt som at sige, at det er en af de fineste julekollektioner i år! Er I ved at være klar til julen?

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!
FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

26. november 2017
/
Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Camillia

    Er vild med kollektionen, især børsterne! <3

    27. november 2017 at 12:23
  • Leave a Reply

    Du vil måske også kunne lide

    På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.