fbpx

SEPHORA CREAM LIP STAINS

Posted in Anmeldelser

Sephora Cream Lip Stains Anmeldelse Swatches DanmarkI dag skal jeg dele nogle af mine absolut favorit liquid lipsticks med jer! Jeg er faktisk ikke sikker på, at jeg har snakket så meget om dem her før – men jeg har været kæmpe fan siden jeg købte den første, farven 06, i New York for et år siden.

Der er nemlig her tale om Sephora Cream Lip Stains, som i mine øjne er nogle af de bedste liquid lipsticks på markedet. Især nu, hvor hele kollektionen er udvidet med 20 helt nye farver – fra de helt nude til de mest farverige blå, grønne og lilla læbestifter. Juhuu! De koster 100 kr. stykket – rimelig pris for fantastisk kvalitet!

LÆS OGSÅ: LIQUID LIPSTICKS | mine favoritter

Sephora Cream Lip Stains Anmeldelse Swatches Danmark

Sephora Cream Lip Stains – nu i 20 nye farver

Jeg købte som sagt min første Sephora Cream Lip Stain i New York sidste år. Der havde været en masse snak om dem på Youtube og fordi de er billigere end mange andre af de flydende læbestifter hos Sephora, måtte jeg selvfølgelig prøve dem. Dengang var der dog kun 6-7 forskellige farver og derfor endte jeg kun med at købe en. Det var nr. 06, som også er den yderst til venstre på billedet. Smuk, lyserød farve.

Nu er kollektionen så blevet udvidet med 20 nye farver. Og i dag har jeg så fire ekstra farver at dele med jer. Alle farverne er super godt pigmenteret og ekstremt cremede. De har nærmest en mousse-agtig konsistens. Derfor synes jeg også de er mindre udtørrende på læberne. De tørrer enormt hurtigt til en helt matte finish – uden den bliver for mat. Igen, ingen kan lide helt tørre, krakelerede læber.

LÆS OGSÅ: KYLIE LIPKIT | Candy K & Heir

Nedenunder kan I se de fem Sephora Cream Lip Stains swatched – og jeg må indrømme, at jeg er ret fascineret af nr. 20 og 21. Mest fordi jeg ikke rigtig har noget lignende i min samling. På mine swatches kan I også tydeligt se pigmenteringen og hvordan de tørrer helt mat.

Sephora Cream Lip Stains Anmeldelse Swatches Danmark

LÆS OGSÅ: OFRA COSMETICS Long Lasting Liquid Lipstick

Jeg er så glad for, at Sephora har valgt at udvide kollektionen (og bringe den til Danmark!). For her har man faktisk muligheden for at bruge 100 kr. på en liquid lipstick som (på mine læber i hvert fald) slår rigtig mange af de andre og dyrere i min samling. Jeg skal helt sikkert have nogle af de nye nude-farvede, da jeg jo aldrig rigtig kan få for mange af den slags farver. Vel?

I kan finde dem hos Sephora allerede nu og de koster som sagt 100 kr. stykket. Så hop ned i jeres lokale Sephora og se, om der ikke skulle være en der frister. Jeg er i hvert fald ligeså imponeret, som jeg var første gang, jeg prøvede dem.

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Produkterne er modtaget som gave

2. februar 2017
/
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Mia Clément

  Hvordan er holdbarheden på læberne? Det er nemlig altid et problem for mig ?

  2. februar 2017 at 12:47
  • Reply JohanneKristensen

   Åh ja. Det er altid så svært at sige! For jeg har det ligesom dig – læbestifterne holder aldrig lige så længe på mig, som de gør på andre. Men de her er knap så matte som feks Kat Von D og derfor holder de også mindre godt. Til gengæld er de mere behagelige på læberne og det vægter jeg langt højere ☺

   2. februar 2017 at 12:49
  • Reply Anne

   Jeg har et par stykker af disse lip creams og de holder virkelig godt på mig! Jeg havde den klassiske røde nr 1 på til julefrokost og den var stadig på læberne efter timers drinks og mad. Jeg er så imponeret over dem.

   2. februar 2017 at 13:24
   • Reply JohanneKristensen

    Fantastisk at høre Anne! Jeg har også kun oplevet gode ting med dem på læberne, men jeg er typen der tager læbestift på og så tager ned og spiser en pizza. Det har de bare svært ved at holde til 😉
    Og de har nogle så smukke, røde farver!

    2. februar 2017 at 13:27

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.