fbpx

SEPHORA #LIPSTORIES | 30 nye læbestifter fra Sephora Collection

Posted in Anmeldelser

Sephora #Lipstories Anmeldelse

Reklame

Hvis du er fan af læbestifter, må du ikke gå glip af dagens indlæg… I dag snakker vi nemlig om hele 30 (!) nye læbestifter fra Sephora Collection og deres Sephora #Lipstories. Pakket i den fineste emballage som symboliserer #Instagram stories og fortæller hver deres lille historie. Alle farverne er desuden ultra-pigmenterede og nemme at påføre. Men det kommer I til at se meget mere til nedenunder.

Sephora #Lipstories kommer i 30 forskellige farver delt op i matte, creme og metallic. De koster 85 kr. stykket og kan allerede findes nu hos Sephora og sephora.dk. Og jeg kan love jer for, at I efter dette indlæg har lyst til at købe et par stykker!

LÆS OGSÅ: SEPHORA COLLECTION Cream Lip Stain

Sephora #Lipstories Anmeldelse

Sephora #Lipstories

30 læbestifter er en del – men I skal altså ikke snydes for at se alle farverne i aktion, så jeg har swatched dem alle og delt dem op efter finish og farve. Der er virkelig noget for enhver her fra de helt lyse nudes (yay!) til de mørke brune, blå og sorte farver. Alle i deres egen fine og specielle indpakning.

Sephora Collection #Lipstories – METALLISK EFFEKT

De metalliske læbestifter kommer i fire forskellige farver, 13. Coconut Grove, 46. Ice Breaker, 42. No Cell Service og 27. Hong Kong By Night. Det her er de mest specielle i kollektionen, men det er stadig super smukke læbestifter. Og længe siden jeg har set så pigmenterede metalliske læbestifter!

Sephora #Lipstories SwatchesSephora #Lipstories Swatches

Sephora #Lipstories SwatchesSephora #Lipstories Swatches

Sephora Collection #Lipstories – SATINERET EFFEKT

Ingen tvivl om at creme/satin effekt er en af mine favoritter på læberne. De føles behagelige og er nemme at påføre igen og igen. Der er 13 farver, som går fra de helt lyse nydes til de mere mørkerøde. Farver, de fleste af os nok elsker i forvejen. Og se lige pigmentet på de her læbestifter – de fleste er lavet med kun ét swatch, så de er virkelig fantastiske!

Ovenover ser i farverne: 03. Oui, 02. Landing in Shanghai, 06. Tan Lines, 36. Spring Break, 10. Yum Yum, 29. Malt Shake og 11. Fire Side. Nedenunder finder i de mere rødlige og bærfarvede toner: 24. Deep Water, 19. Street Style, 17. Carnival Fun, 20. Buzz Me, 39. Desert Trip og 32. Berry-licious. 

Sephora #Lipstories SwatchesSephora #Lipstories Swatches

Sephora #Lipstories SwatchesSephora #Lipstories Swatches

Sephora Collection #Lipstories – MAT EFFEKT

Matte læbestifter er selvfølgelig stadig et KÆMPE hit – men er du ligesom mig ved at være lidt trætte af matte flydende læbestifter, der får din læber til at tørre ud, så er det på tide vi bringer de almindelige læbestifter tilbage. Der er også 13 farver af de matte læbestifter, som går fra lyse nudes til mere vilde farver som sort og mørkeblå.

Ovenover ser i farverne: 50. Trippin, 07. Love Love, 01. Brunch Date, 09. Labyrinth City, 31. Golden Gate og 33. Wanderlust. Nedenunder her finder I de mere rødlige og mørke toner (hey, blå og sort!): 14. Twolips, 35. Take A Bite, 25. First Class, 22. A Little Magic, 26. All Washed Up, 45. City Beat og 44. Woof

Sephora #Lipstories SwatchesSephora #Lipstories SwatchesSephora #Lipstories Anmeldelse

LÆS OGSÅ: #WantedatSephora.dk | find dine must-haves lige her!

Så kom vi igennem 30 læbestifter – tiden går hurtigt, når man har det sjovt, ikke? Jeg er tosset med de her læbestifter. Og det selvom jeg først lige skulle vænne mig til indpakningen, men nu synes jeg faktisk den er super sød og så elsker jeg at indpakningen passer sammen med farven på selve læbestiften. Så til 85 kr. får man faktisk nogle rigtig (rigtig) gode læbestifter, som jeg kun kan give mine bedste anbefalinger! Hvilken farve var jeres favorit? 

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!
FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Tina KH

  Hvor er de flotte og designet er så fint:-)
  Jeg er til rød og jordfarver på denne årstid og til de mere sarte i sommerhalvåret.
  God søndag ønskes du herfra:-)

  28. januar 2018 at 10:50
  • Reply JohanneKristensen

   Ja, designet er nemlig rigtig fint 🙂 Og sikke nogle skønne farver – perfekt til årstiden! Og rigtig god søndag til dig også 🙂 🙂

   28. januar 2018 at 11:09
 • Reply Mia / sortpastel.dk

  Den emballage er altså noget af det smukkeste, jeg længe har set! Generelt bare et visuelt tilfredstillende blogindlæg.
  God dag 🙂

  28. januar 2018 at 14:54
  • Reply JohanneKristensen

   Ja, er den ikke super smuk? I starten var jeg lidt i tvivl, fordi det ser ret vildt ud. Men sammenspillet mellem billederne og farven på læbestifterne er faktisk virkelig fedt! ??

   28. januar 2018 at 14:56

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.