fbpx

SHOPPING I TYSKLAND | haul og tips

Posted in New in (shopping)

Shopping i Tyskland Jeg kom til at tænke på, at jeg jo slet ikke har fået delt min shopping i Tyskland med jer endnu. Så her kommer et indlæg, om de produkter jeg fik købt med mig hjem + mine bedste skønheds shopping tips til Tyskland. Jeg gik også lidt amok i Essence produkter, som der vil komme et indlæg om senere hen, når jeg har fået prøvet alle produkterne.

Shopping i Tyskland

Hvad købte jeg i Tyskland?

Udover at være gået lidt amok i Essence produkter, som jeg har hørt mange gode ting om, skulle jeg selvfølgelig have nogle af de gode klassikere fra de billige mærker med hjem. For af en eller anden grund har Tyskland et langt større udvalg end i Danmark og priserne er virkeligt gode. Disse produkter er hovedsagligt købt hos DM, som er en slags Matas, som ligger overalt i Tyskland. Virkelig overalt.

Maybelline Fit Me Foundation Matte + Poreless

Det er jo ikke længe siden, at vi fik Fit Me kollektionen til Danmark. I Tyskland er de lige lidt længere fremme og har den foundation, som jeg har hørt en masse om på YouTube. Jeg har ikke fået den prøvet endnu, men jeg synes den lyder ret lækker. Jeg elsker matte foundations! Endnu bedre – så kostede den kun ca. 51 kr. i DM

Maybelline Age Rewind Concealer

Endnu en klassiker, som man heller ikke kan få i Danmark, er denne concealer fra Maybelline. Jeg har haft en før og besluttede mig for, at jeg lige så godt kunne købe den med hjem. Den er super lækker, har en god dækkeevne og er selvfølgelig forholdsvis billig. Den koster ca. 66,5 kr. i DM

Maybelline Volum’ Express Colossal Waterproof

Ja, jeg er tydeligvis vild med Maybelline. Jeg er i hvert fald altid vild med deres mascaraer, så selvfølgelig skulle den med hjem i min jagt på den bedste vandfaste mascara. Desuden er det hele lidt billigere, så hvorfor ikke købe lidt ekstra med hjem. Den koster 50 kr. i DM

Maybelline Color Tattoo Eyeshadow i Mauve Crush

Jeg så denne farve og måtte bare købe den. Det er den smukkeste blå-lilla creme øjenskygge. Deres Color Tattoos er kendt for at være rigtig gode, så jeg synes åbenbart at jeg skulle have en blå øjenskygge med hjem. Jeg er god til at købe ting, som jeg aldrig får brugt igen. Men denne koster også kun 50 kr. i DM, så det går nok.

L’oreal Miss Manga Waterproof Mascara

Ja, jeg er jo på en jagt efter den bedste vandfaste mascara, så det er selvfølgelig noget jeg køber hele tiden. Jeg havde hørt gode ting om Miss Manga fra søde Lise Emilia, så da jeg så den i en vandfast version, måtte jeg købe den med hjem. Den er desværre lidt for “våd” til mig og mine vipper, men det er ellers en vildt god mascara. Den koster ca. 66 kr. i DM

Zoeva 221 Luxe Soft Crease Brush

Da jeg gik ind i Douglas og så, at de havde Zoeva, vidste jeg at jeg måtte købe noget. De havde faktisk et overraskende godt udvalg af børster, men jeg kunne ikke helt finde noget jeg rigtigt manglede. Så jeg endte med at købe en blending børste, for dem kan man ALTID bruge. Den kostede kun 75 kr. og jeg glæder mig til at få den taget i brug.

Lush Big Shampoo

Det sidste produkt, men en klar favorit hos mig. Jeg elsker Lush og er så ked af, at man ikke kan købe det i Danmark. Denne shampoo er min favorit – det er en slags volumegivende shampoo med salt i, som hjælper med at massere hovedbunden. Den er fantastisk og dufter så godt. Den koster så 130 kr., men den er alle pengene værd, synes jeg. Gå altid ind i en Lush, hvis I ser en!

Shopping i Tyskland

Shopping tips i Tyskland

Som I kan se, er jeg gået rigtig meget efter de lidt billigere mærker. Jeg føler også, at det er her du kan spare flest penge. Da jeg var i Douglas, var der intet at spare hos hverken Benefit eller de endnu dyrere mærker som Chanel og YSL.
Udover det på billedet er der noget, som jeg også altid skal have med hjem fra Tyskland. Og det er hårspray. Hårspray er uhyggeligt billigt i Tyskland – skønhedsprodukterne er generelt meget billigere, så hvis man kigger sig lidt omkring i DM eller Rossmann, kan man virkelig spare nogle penge. Jeg købte også deodoranter, som kostede under det halve i Tyskland i forhold til Danmark.

Jeg er generelt kæmpe fan af Tyskland, da man virkelig kan få mange lækre ting, selvom man nærmest kun lige skal over på den anden side af grænsen. Så hvis I skal til Tyskland, så gør jer selv den tjeneste at kigge forbi en DM, Douglas eller Rossmann, hvis I gerne vil spare lidt penge.

 

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

 

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.