fbpx

Hvad skal der ske i fremtiden?

Posted in Uncategorised

img_4836Reklame

Noget jeg ikke snakker meget om på bloggen er, hvad jeg laver, når jeg ikke blogger. På bloggen holder jeg mig nemlig mest til skønhedsemnerne og alt indenfor den genre. Og det er jo herligt. Men hvad bruger jeg så resten af min dag på?

Jeg læser erhvervsøkonomi og erhvervsjura på Aarhus Universitet. Og selvom det lyder lidt tungt, er det lige i min boldgade. Jeg elsker økonomi fag og jeg elsker jura. Så det tænker jeg var et godt udgangspunkt, da jeg valgte uddannelse. Jeg har og er måske ikke den mest skoleglade person, men jeg prøver virkelig og jeg kan mærke, at universitet helt sikkert er noget, jeg vil.

Men så er der jo det store spørgsmål om fremtiden. For hvad skal jeg efter jeg har bestået min bachelor i HA(jur.)? Det er et større spørgsmål og jeg har skiftet mening mange gange. Lige nu hælder jeg mest til at læse en marketingskandidat. Men der er jo også muligheder indenfor lederuddannelse – f.eks. en HD 2. del ovenpå bacheloren. Det kan også kaldes en diplomuddannelse i ledelse , hvor man blandt andet lærer noget om Organisation og ledelse .

Der er så mange veje at gå, at jeg stadig har rigtig mange tanker omkring det hele. Men heldigvis har jeg også god tid endnu til at beslutte mig – og på et tidspunkt kan jeg vel mærke det, når jeg rammer det helt rigtige.

Indlæg lavet i samarbejde med www.sdu.dk

10. februar 2016
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.