fbpx

PICTORIAL | Sleek Highlighting Palette

Posted in Makeup look

Makeuplook Kylie Lipkit Heir Sleek MakeupJeg lovede et makeuplook, hvor jeg viser hvordan man kan få brugt nogle af de lækre farver fra Sleek highlighting palette, som I jo har en chance for at vinde lige her! Og ud over highlighter farverne, fik jeg i dag også chancen for at prøve lidt andre nye produkter frem på billeder. Blandt andet har jeg brugt Kylie Lipkit i Heir, som I kan læse mere om her og Make Up For Ever HD Stick Foundation, som I kan læser mere om her. Så læs med her, hvis du gerne vil se mere til dette makeuplook. Og glem ikke, at deltag i min giveaway. I har helt til på tirsdag, d. 23. august.

Så lad os starte med at kigge på, hvad jeg har gjort med min øjenmakeup..

Makeuplook Kylie Lipkit Heir Sleek Makeup 1) Jeg er startet med en mat base – jeg har brugt MAC Paint Pot i Painterly og sat det med en matterende pudder fra Rimmel. Den perfekte base for øjenskyggerne.

2) Derefter tager jeg en blanding af Thanks A Latte og Transition fra Violet Voss Holy Grail paletten (se mere til den smukke palette lige her) Jeg bruger en stor blenderbørste og putter dem i globelinjen.

3) Derefter gør jeg skyggerne en smule mørkere ved at bruge Bestie og R U Kitten Me fra samme palette.

Makeuplook Kylie Lipkit Heir Sleek Makeup

4) Her kommer Sleek Solstice paletten ind i spillet. Jeg bruger en blanding af både Hemisphere, Subsolar og Equinox til at skabe denne glitrende effekt over øjenlåget. I det inderste hjørne har jeg taget Solitaire fra Midas Touch paletten, som du jo også har en chance for at vinde.

5) Herefter gør jeg min globelinje og især yderste hjørne mørkere ved at bruge Teddy Bear fra Holy Grail paletten igen. Jeg bruger også Crystal til at highlighte det øverste af mit bryn med.

6) Derefter bruger jeg min elskede Lancôme Grandiôse Liner, putter lidt mascara på vipperne og tilføjer til sidst nogle af mine favorit vipper, House of Lashes i Featherette.

7) Til sidst har jeg under øjet lagt Teddy Bear i den yderste halvdel og R U Kitten Me i den inderste. Derefter har jeg blendet farverne sammen med Transition. Jeg har desuden tighlinet hele mit øverste del af øjenlåget og den yderste tredjedel af den nederste med en sort eyeliner.

Makeuplook Kylie Lipkit Heir Sleek MakeupMakeuplook Kylie Lipkit Heir Sleek Makeup

Produktliste

Ansigt
Make Up For Ever Step 1 Smoothing Primer
Make Up For Ever HD Stick Foundation
Urban Decay Naked Skin Concealer
Chanel Soleil Tan De Chanel
Laura Mercier Loose Setting Powder i Translucent
Hourglass Ambient Lighting Bronzer i Light
Marc Jacobs Beauty #InstaMarc i Mirage Filter
Marc Jacobs Beauty Air Brush Soft Glow Duo i Kink & Kisses
Sleek Makeup Highlighting Palette i Solstice
MAC Fix+

Øjne
Anastasia of Beverly Hills Dipbrow Pomade
Anastasia of Beverly Hills Brow Gel
MAC Paint Pot i Painterly
Rimmel Stay Matte Powder
Violet Voss Holy Grail Palette – Crystal, Thanks A Latte, Transition, Bestie, R U Kitten Me og Teddy Bear.
Sleek Makeup Highlighting Palette i Solstice
Sleek Makeup Highlighting Palette i Midas Touch
Lancôme Grandiôse Liner
Marc Jacobs Beauty Highliner Gel Eye Crayon Eyeliner
Benefit Roller Lash Mascara
House of Lashes øjenvipper i Featherette

Læber
Kylie Metallic Lip i Heir
MAC Le Disko Eyeshadow i Last Dance

Jeg har denne gang fået mulighed for at prøve lidt nye produkter af. Indtil videre er jeg ret godt tilfreds med HD Stick Foundation – den giver en flot finish, men den skal altså blendes en del med en beautyblender. Den ser til gengæld super smuk ud på billeder, fordi den dækker så godt.
Kylie Metallic Lip i Heir er jeg stadig ikke blevet venner med. Jeg synes den klumper mærkeligt på læberne og så tørrer den slet ikke ind. Meget frustrerende, da det jo er et ret dyrt produkt. Jeg er slet ikke imponeret.
Makeuplook Kylie Lipkit Heir Sleek MakeupMakeuplook_Kylie_Lipkit_Heir_Sleek_Makeup Makeuplook Kylie Lipkit Heir Sleek Makeup

Det bedste ved makeupprodukter er, at man kan bruge dem på så mange måder, man overhovedet kan tænke sig til. Og at bruge Sleek paletten på øjnene var bestemt en succes. Farven var ikke super gennemtrængende, men den gav glitter-effekten, som jeg altid er stor fan af. Sammen med lidt andre farver i globelinjen, kan man næsten slippe afsted med alt.

Og husk nu, at hvis I gerne vil have en chance for at vinde de to highlighter paletter fra Sleek, så klik ind her og læs med! I har mulighed for at deltage til tirsdag, d. 23. august. Held og lykke!

 

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.