fbpx

SLEEK MAKEUP Au Natural & Nordic Skies | anmeldelse

Posted in Anmeldelser

Sleek Makeup Au Natural og Nordic Skies Paletter - en anmeldelseSleek Makeup er et brand, jeg kun har omtalt herinde få gange før. Og det er jo egentlig lidt en skam. For de har rigtig mange lækre produkter. Så i dag kigger jeg nærmere på to forskellige paletter. En af de orginiale paletter, Au Natural, som jeg har fået med i denne Goodiebox. Desuden har jeg en limited edition palette, Nordic Skies fra Sephora (eller sleekmakeup.com), som jeg også kigger nærmere på i dag.

Sleek Makeup er jo et af de billigere brands og disse paletter koster kun 100 kr. stykket. Så her er virkelig mulighed for at få noget for pengene – så læs med, om de så er deres pris værd.

LÆS OGSÅ: SLEEK MAKEUP i Sephora
Sleek Makeup Au Natural og Nordic Skies Paletter - en anmeldelse
Sleek Makeup Au Natural & Nordic Skies Paletter

Som sagt så er det de her to paletter, jeg kigger nærmere på i dag. Jeg har aldrig ejet en øjenskyggepalette fra Sleek Makeup før – men jeg har dog hørt mange gode ting om dem. For 100 kr. får man 12 øjenskygger med 1,1 gram i hver. Det lækre er desuden, at der er virkelig mange at vælge i mellem. På sleekmakeup.com er der lige nu 22 forskellige paletter at vælge i mellem – der må derfor være noget for alle! De sender fra England, så I kan sagtens købe derinde fra.

De kan som sagt også købes i Sephora og mit generelle indtryk er, at de bliver mere og mere tilgængelige. Og det fortjener de vist også, for vi mangler lidt nye konkurrenter blandt de billige mærker i Danmark.

Sleek Makeup Au Natural og Nordic Skies Paletter - en anmeldelseSleek Makeup Au Natural Swatches

Sleek Makeup i Au Natural – anmeldelse og swatches

Au Natural lever meget godt op til sit navn. Den er fyldt med natur- og basisfarver. Der er en god blanding af matte øjenskygger og nogle med shimmer, som der virkelig er knald på. Prøv for eksempel at se Conker og Mineral Earth, som er de her helt perfekte shimmer-øjenskygger som er ekstremt bløde og pigmenterede.

Farverne i den øverste række er meget lyse – og det skal man nok være opmærksom på, hvis man bare er en smule mørkere end mig. Øjenskygger må gerne give let farve på øjenlågene, men jeg tror mange ville have svært ved at bruge dem som f.eks. globelinje øjenskygger, da de ikke kan ses. Det gør dog ikke mig så meget, da jeg er utroligt lys.
Derimod er den nederste række for vild! Farverne er dybe og pigmenterede. Noir chokerede mig helt, da sorte øjenskygger sjældent er særligt sorte. Det er den her dog. Samtidig er der nogle lækre shimmerøjenskygger.

LÆS OGSÅ: NATASHA DENONA Purple Blue Eyeshadow Palette

Den her palette er klart 100 kr. værd! Især hvis man er lys som mig og derfor kan få meget god brug ud af de lyse matte farver også. Den nederste række gør det så fantastisk godt, at jeg næsten også vil anbefale den til alle andre. Den koster trods alt kun 100 kr. og med den her palette kan man så nemt skabe et smokey eye – eller det perfekte hverdagslook.

Sleek Makeup Au Natural og Nordic Skies Paletter - en anmeldelseSleek Makeup Nordic Skies Swatches

Sleek Makeup Nordic Skies – anmeldelse og swatches

Nu til den nye palette, som også er en limited edition. Den er inspireret af nordiske farver og har mange af de meget populære pastelfarver, som jeg virkelig tror bliver et hit i år. Pastelfarver er simpelthen også så smukke – og jeg synes det passer perfekt til foråret og sommeren.

Pasteløjenskygger er altid svære, synes jeg. Tit er de meget sarte og pigmenteringen er sjældent helt i top. Det gode ved denne palette er dog, at mange af farverne har shimmer i sig og derfor fungerer det faktisk rigtig godt. Der er fire matte farver i paletten Polar Night, First Light, Ski Breeze og Eclipse. De her matte øjenskygger spiller fantastisk sammen med de andre og gør det utroligt nemt at lave et look. Der er dog ikke øjenskygger til at lave noget mørkt og smokey med de her farver – men det er helt klart heller ikke meningen, da det jo er pastelfarver.

Jeg bliver faktisk mere og mere vild med den her palette – måske burde jeg lave et look til jer? De der sarte toner ser virkelig fantastiske ud – og man kan bruge vilde farver uden det bliver for vildt. Kvaliteten er også super god – både for shimmerøjenskyggerne og de matte. Faktisk utroligt god i forhold til prisen på de 100 kr.

LÆS OGSÅ: PICTORIAL | Sleek Highlighting Palette

Jeg er ufattelig imponeret over de her to øjenskyggepaletter – og jeg har en ustyrlig lyst til at eje nogle flere. Og det er selvom jeg er ved at drukne i øjenskyggepaletter i forvejen. Men jeg elsker størrelsen på disse – og kvaliteten og farveudvalget. Det er de perfekte rejsepaletter. Og fantastiske til jer, som ikke vil bruge en formue på en palette. Pris hænger ikke altid sammen med kvalitet.
Har I nogle favoritter fra Sleek Makeup, jeg skal kende til?

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så følg bloggen på de sociale medier!
FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.