fbpx

SLEEK MAKEUP i Sephora

Posted in Anmeldelser

Sleek Makeup Danmark Highlighting Contour AnmeldelseSå er jeg vendt tilbage efter en lille uges pause fra bloggen med et nyt indlæg om Sleek Makeup, som er kommet til Sephora i løbet af de sidste par måneder. Sleek Makeup er et virkelig interessant mærke, som har virkelig hypede produkter til fantastisk gode priser. Så hvis I gerne vil lære lidt mere om disse to produkter og selve mærket, så læs med nedenunder.

Sleek Makeup Danmark Highlighting Contour Anmeldelse

Sleek Makeup i Danmark

Jeg har kendt til Sleek Makeup i et par år efterhånden – jeg kan huske, at jeg købte noget med hjem fra London for et par år siden og allerede der syntes jeg, at der var noget interessant ved dette mærke. Det er vel egentlig et mærke, som bliver defineret som “drugstore”, da priserne er ret lave. Derfor er det jo bare ekstra fedt, at de har fået lov til at komme ind i Sephora og blande sig med de lidt (meget) dyrere mærker, man finder derinde.

Sleek Makeup kan også købes på deres britiske side www.sleekmakeup.com, hvor man virkelig kan se udvalget af deres produkter.

Sleek Makeup Danmark Highlighting Contour Anmeldelse

Sleek Makeup Highlighting Palette i Solstice

De to ting, jeg vil fokusere på i dag er de to paletter I kan se på billederne ovenfor. Nemlig deres meget smukke (og meget hypede) highlighting palette i Solstice og deres Face Form Contouring & Blush Palette i Light.

Highlighting paletten har den smukkeste indpakning i guld med fire forskellige highlighters indeni. Den første farve, Ecliptic, er et cremeprodukt og de tre andre er pudder. Og som I kan se på mine swatches nedenunder, er der altså tale om ret smukke farver.
De er super pigmenterede og shiny på den gode måde – den måde, hvor man undgår at ligne en diskokugle i sollyset. Farverne er også gode til hverdagsmakeup, men med et pop af lilla, som jeg er helt tosset med. Highlighters har jo været det store gennem de sidste par år og den her er fantastisk at have i sin samling.
Jeg mener, at den koster 150 kr. hos Sephora, hvor man skal være heldig for at få fingrene i den, fordi den næsten altid er udsolgt.

Sleek Makeup Danmark Highlighting Contour AnmeldelseSleek Makeup Danmark Highlighting Contour AnmeldelseSleek Makeup Face Form Contouring & Blush Palette i Light

Den anden palette består af både en contour-farve, en highlighter og en blush. Highlighteren og blushen er simpelthen så smukke – især blushen har den fineste guldglimmer effekt. Den minder virkelig meget om Orgasm fra NARS, som jo er et kultprodukt.
Highlighteren er en lys champagnefarve, som mange er rigtig vild med. Der er ikke helt så meget knald på denne farve som dem oppe i highlighter paletten, men stadig rigtig smuk.
Contourfarven synes jeg er en lille smule for varm og mørk, men jeg forestiller mig at den er god til at bronze huden op med. Jeg ved dog, at nogle godt kan lide varme contourfarver og især hvis du er mørkere i huden, kan du nok sagtens få denne til at fungere. Det er bare lidt en skam, da denne palette er lavet til forholdsvis lys hud. Der er dog også en version i “fair”, som jeg godt kunne tænke mig at kigge nærmere på.
Jeg tror, at denne bliver solgt til 100-150 kr. Ret mig endelig, hvis jeg tager fejl!

Sleek Makeup Danmark Highlighting Contour Anmeldelse

Med disse to produkter er jeg virkelig blevet imponeret over Sleek Makeups kvalitet for et så forholdsvis billigt mærke. Jeg er helt tosset med highlighting paletten og har allerede mit øje på en anden palette, som de sælger på deres hjemmeside.
Så hvis man gerne vil have meget for sine penge, skal man helt sikkert tjekke dette mærke ud. De laver også fantastiske matte flydende læbestifter, som jeg også har været så heldig at prøve af.

God søndag til jer derude!

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Produkterne er modtaget som gave

31. juli 2016
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.